Milyen Iphonet vegyek a barátnőmnek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Sziasztok ,
Értek is a telefonokhoz meg nem is (igaz én androidos mobilt használok).
Na szóval. Jelenleg egy iphone 7 es agyonhasznált készüléke van neki amiben az akku a mikrofon a kijelző mind mind rossz.
Ő ehhez szokott igy Iphonet szeretnék neki venni.
Egyáltalán nem egy "hardcore" felhasználó de azért sokat nyomogatja.
Mindenképpen újat szeretnék venni de olyat amit tud használni megint kb 3-4 évig is akár.
Iphone XR re gondoltam , jó választás lehet?
2020. nov. 19. 13:41
1/6 anonim válasza:
Esetleg ha a kisebb telókat szereti, akkor egy iPhone 12 mini, ha nagyobbat, akkor XR.
Biztos, hogy mindegyik jó választás, normális kamera, mic, hangszóró, proci, frissítést is kap, stb.
2/6 anonim válasza:
Szerintem ez tipikusan egy olyan ajándék, amit meg kéne beszélni. Én nagyon nem örülnék, ha meglepi telefont kapnék, mert évekre tervez vele az ember és meg van mindenkinek a preferenciája. Teljesen ismeretlenül meg még kevésbé tudjuk eldönteni, hogy a barátnődnek jó lenne-e ez a típus.
4/6 anonim válasza:
ne kis telót vegyél, már nem praktikus. A legújabb iPhone 12 xr..
6/6 anonim válasza:
Egy barátnőnek semmiképpen nem vennék ilyen értékes dolgot.
Maholnap úgyis lelép mindegyik...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!