Használt telefon 60ezer forintig?
Számoljunk bolti áron 80 max 90 ezer forintot, használtan 60ért talán már lehet kapni ezt az árkategóriát. Melyik telefon éri meg a legjobban ebben az árkategóriában?
Az utóbbi pár évben nem követtem figyelemmel a telefonokat, annyit tudok hogy sokan a Xiaomi márkára esküsznek, de hogy ebből melyik szériát érdemes venni azt nem tudom (redmi/mi stb, plusz még ezeken belül is a sima, a Pro meg S alkategóriák).
Xiaomi Redmi Note 9 szériát néztem ki.
Az ismert márkák közül újonann majdnem minden kategóriában a Xiaomi adja a legtöbbet a pénzedért, ár-érték arányban verhetetlen márka, és minőségre is nagyon jó!
A használt telefonok áraiban nem vagyok jártas, viszont a Xiaomi Poco X3 NFC a legbrutálisabb, illetve utána másodikként a Xiaomi Redmi Note 9 Pro is nagyon szuper, ráadásul mindkettőből a 128 gigás is kijön 90 ezerből, de amúgy egészen 100 ezer környékén a legjobbak, szóval ha használtan 60 körül találsz belőlük, akkor nyert ügyed, vagy esetleg 64 gigással mégnagyobb az esélyed ennyiért!
Köszönöm a segítséget!
Szerintem a Redmi Note 9S lesz a befutó. Ha jól tudom a Pro és az S között csak annyi a különbség hogy az előbbinek 64mpx-es kamerája van, míg az S-nek 48mpx-es. Ez nekem nem ér meg +10 ezer forintot. Illetve az S-ben NFC sincs, ez viszont kicsit érthetetlen számomra, hogy miért hagyták ki és sajnálom is. Note S-t már lehet kapni 60k körül használtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!