Mik a tapasztalatok a Realme vagy Oppo telefonokról ?
Valóban vannak olyan jók mint a Xiaomi csak utánuk nehezebb berobbani vagy inkább a felejtős kategória ?
Realme 6/Pro és Oppo Reno 4 Z között vacillálok.
GepEpito, neked felesleges volt regisztrálni is az oldalra...
De, hála az égnek, valószínűleg csak 2 hétig maradsz, miután nem fogod tudni elviselni, hogy szerinted mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
miért volt felesleges regisztrálnom? Én nem vagyok álszent, párszor láttam csak ezt a gyakori kérdések oldalt azt most regisztem. Nem rossz, nem halott oldal mint egyes fórumok. őőő sssggg....huuu... c:
na de a másik: miért mondod ezt rólam? Nem nagyon tudom hogy lánti e lehet de már legalább egy tucat kérdésre megadtam a válasz. Nyilván csak azok a kérdésekre adom meg amik engem is érdekelnek. Ettől még nem érzem magam piramisnak. Na de tudod mit? Egy pár dologtól azért leülnél velem kapcsolatosan. na de ennyit a fényezésemről. Az ihpone oké, minden más kukkkkka. Persze titokba tudom hogy itt mindenki bólogat erre, csak azért nem meritek kimondani a dolgokat mert kevés a korpa. Ezért kell dolgozni becsületesen. Jaj még annyi hogy volt egy angolos kérdés itt hogy három hónap alatt meg-e lehet tanulni és én azt írtam hogy mi értelme van az angolnak és le lettem ott értékelve 0 ra. Ja. Majdnem négyszázat keresek angol tudás nélkül, hmm. A banki cuki hölgyek mennyit is keresnek a unicccccccbankba? igen. Pedig ők aztán perfekt angol :D
Senkit nem érdekel, hogy mennyit keresel.
Azért lettél lepontozva, mert hülyeségeket beszélsz, és ezen az se változatna, ha milliárdokat keresnél havonta.
Na puszika, menjél inkább gétéázni, mindannyian jobban járunk.
#26 A szálloda-gyümölcsöskert analógiánál maradva. Az teljesen jogos, hogy az "5*-os szálloda telefonok" jobbak, mint a "gyümölcsöskert" telók. Az is elvitathatatlan, hogy az Apple szolid telefonokat gyárt a felsőkategóriában. Azonban nem csak nekik vannak olyan telefonjaik amiktől még a laikusoknak is megindul a nyálelválasztása, hanem mára a kínai gyártók csúcstelefonjai is bőven versenyben vannak az összes többivel.
Viszont rengetegen vannak, akik nemcsak, hogy nem haszálják ki, de igényük sincs a "gyümölcsöskert" telefonoknál többre, mert csak könnyű terhelésnek teszik őket ki: telefonálás, közösségi média, enyhe játék, erre bőven elég egy középkategóriás telefon.
@GepEpito
Én egy időben fejlesztettem iPhone-ra, és így úgy használtam, hogy nem vagyok elfogult, hiszen nem vettem meg, kicsit később csúcskategóriás Samsungot is használtam ugyanilyen célból. A Samsung klasszisokkal jobb volt, ugyanakkor egy 60-70 ezres középkategóriás telefonhoz képest nem látom, hogy miért érné meg hétköznapi, tehát nem mondjuk telefon gamer használat esetében.
iPhone szerintem leginkább azoknak való, akiket nem érdekelnek a kütyük, de bizonyos okokból feature phone-ról okostelefonra akar váltani, és van rá pénze. Mert egyszerűbb, nekik könnyebben tanulható. Amíg volt Windows Phone, akkor az alkalmasabb volt ugyanerre a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!