Xiaomi MI 10T Pro vagy Huawei P30 Pro vagy Samsung Galaxy A71 vagy TCL 10 Pro?
Ezekkel szemezek, képtelen vagyok dönteni.
Xiaomim és TLC-m sosem volt még.
Most a Honor 9-emet szeretném lecserélni.
Szerintetek?
Mi10T Pro vs A71🤔 kb olyan mintha az audit hasonlítanád össze a trabantal.
Ezek közül egyértelműen a Xiaomot ajánlom, a felsoroltak közül ebben van a legerősebb proci, a legnagyobb akksi, 144hz kijelző, legjobb kamera. Mindenképp megéri a Mi10T Pro.
Nekem is honor 9em volt, én a sima Mi 10et vettem és nagyon meg vagyok vele elégedve, ég és föld a különbség
Valóban kellemes a 144Hz, de azt tegyük hozzá, hogy IPS panel, nem (AM)OLED. Én nem szívesen váltanék már vissza OLED-ről.
Ettől eltekintve egy kíváló mobil, és összességében messze a legjobb a fent felsoroltak közül.
Köszönöm nektek! Pont én is azért gondolkodom rajta, mert IPS-es...
Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, melyik legyen.. 😅
Az A71 ennyire kevés a Xiaomihoz képest?
Igen, IPS, viszont a honor 9nél jobb panel van benne.
Az A71-ben csak egy snapdragon 730 dolgozik, míg a Mi10T Pro-ban az idei csúcs, snapdragon 865. Mindenben gyenge az A71, egyszerűen nem éri meg a Xiaomihoz képest.
Én azért vettem sima Mi10-et mert nekem kellett az amoled, valamint a hajlított kijelző. Esetleg ajánlom még a Oneplus 8T-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!