Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan kell telefonszoftvert...

Hogyan kell telefonszoftvert frissíteni?

Figyelt kérdés
Tudom, nagy figyelmet és ügyességet igényel, mert ha elrontjuk akkor szívás, de ha mondjuk egy telefonhoz, mondjuk az én k550i telefonhoz letölteném a w610 szoftverét, akkor azt hogyan kellene rátenni, a régit le kellene ról a törölni, vagy pontosan hogyan kell esetleg progi kell hozzá?
2010. aug. 10. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Hivatalosan SEUS-al kell a sony ericssonokon szoftvert frissíteni! Nem hivatalosan tehetsz a K550i-re w610 szoftvert, nem kell az előzőt külön letörölni, csak fel kell flashelni a w610 sw-t majd customizálni és kész is. Ja és igen kell hozzá progi. Bővebb info-t és pontos leírásokat a flashelésről a www.se-portal.hu/forum oldalon találsz.
2010. aug. 10. 15:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha minden igaz, akkor át kell programozni a szoftvert, hogy tudja kezelni a másik hardvert is.
2010. aug. 10. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:
ezt jó tudni...nekem is k550i van :)
2010. aug. 10. 15:48
 4/8 A kérdező kommentje:
de ha véletlen elszúrom, akkor mi van, elromlik, vagy utána lehet még kezdeni vele valamit??
2010. aug. 10. 17:14
 5/8 bp1985 ***** válasza:
Ahogy az első írta, letöltöd az s update-t, majd értelemszerűen csinálod, ahogy írja. kb 5 perces munka.
2010. aug. 10. 17:37
 6/8 A kérdező kommentje:

Értem, akkor nem nagy rá az esély, hogy elromlik!! Az jó!!

Köszi a válaszokat!

2010. aug. 10. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:

A szoftveren semmit nem kell át programozni, ez hülyeség, egyszerűbb felrakni egy kész szoftvert. Mivel a két telefon hardvere gyakorlatilag ugyanaz ezért csak fel kell rakni a w610 szoftverét és onnantól fogva a k550i-ből w610 lesz. Tehát hogy világos legyen a két telefon csak szoftverben ill. a külsejében különbözik.

SEUS-al csak frissíteni tudod a k550i sw-jét de ugyanúgy k550i marad, ha nem szeretnél belőle w610-t csinálni akkor ezt használd. Ha viszont w610-t szeretnél csinálni a telefonodból, akk le kell töltened valahonnan egy w610 sw-t és egy progit amivel felrakod. Ehhez olvasgass az általam linkelt fórumon! Első voltam.

2010. aug. 10. 21:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Ahha értem köszi a részletes magyarázatot :D:D!!
2010. aug. 11. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!