Úgy véli, külföldön vagyunk, pedig nem. Mi a teendő?
Samsung Galaxy A6-osom van. Kaptam nemrég rá egy értesítést, miszerint megszakadt az adatkapcsolatom, mivel elhagytam a hazai hálózatot.
Aztán kaptam a T-mobile-tól tájékoztatót, ami azzal kezdődik, hogy ,,Üdvözöljük Szlovákiában!"
Ezzel csupán annyi a probléma... Hogy míg a kezemben lévő telefonom át akasázott Szlovákiába, addig én az esztergomi kanapémon fekve böngésztem rajta a GYK-t.
Ráadásul a zároltképernyő is kétféle időt mutat:
TELEKOM SK|TELEKOM HUN
Helyi
Nov. 11. 11:10
Otthoni
Nov. 11. 11:10
Nem igazán értek a telefonokhoz, így ötletem sincs, hogy mihez kezdjek most ezzel... Tudnátok segíteni?
azért van kétféle, mert mutatja a roamingpartnert, és a honos hálózatot is, ez így normális
mármint ebben az esetben, hogy a telefonod felmászott a szlovák hálózatra
ha zavar, tedd át manuális kapcsolódásra a telefonod a magyar Telekomra
A szlovák adó "átszól" a határon, gyakran megesik.
Semmilyen teendőd nincs, mivel Szlovákia EU-s ország, így ingyenes a roaming. Ha zavar a dolog, akkor a beállításokban a hálózatválasztás állítsd kézire és válaszd ki a honos hálózatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!