Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telóm töltője fura hangot...

A telóm töltője fura hangot ad ki, ez normális?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy lg kp502 a töltője fura hangot ad ki amikor tölti a telót fura susogó hangot ad ki de nagyon halkan jobban nem tudom lelírni volt eddig kb 4 telóm de egyik töltője sem adott ki ijesmi hangot
2010. aug. 10. 10:08
 1/7 anonim válasza:
Nekem is Lg telóm van, az én töltőm is susogó sípoló hangot ad ki :)
2010. aug. 10. 10:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha egy telefon töltője bármilyen hangot kiad, az nem normális. Legalábbis nekem még mindegyik kussolt.
2010. aug. 10. 11:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Azonos frekvencián működnek.
2010. aug. 10. 11:44
 4/7 anonim válasza:

nekünk a nokia töltönk csinálta ezt..

ennek egy oka van h kínai sz*r az összes..

2010. aug. 10. 11:50
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem is érdekes hangot ad ki, csak nekem nokia töltő. de az durva hogy most vetted, és már ilyen hangot ad ki, nekem kb. 1 év után adta ki ezeket, és azóta nem változott. ez szerintem azért van, mert mint ahogy írták kínai sz*r-ok.
2010. aug. 10. 12:09
 6/7 anonim válasza:
igen a noki töltöm nekem is kissé bugó sipoló hangot ad ki szerinem semmi baj nincs vagyismég a 2 év alatt semmi baj nem lett se a telefonnak se nekünk
2010. aug. 13. 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem is LG-m van majdnem 2 éve de semmi ilyesmi nem volt még, azelőtt nokiám volt 3 évig és detto semmi....lehet hogy eleve hibásat adtak :S
2010. aug. 13. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!