Ha a kifizetem a részletre vett telefont a szolgáltatónál de az előfizetést nem vagyok hajlandó fizetni mert igazából közöm nincs hozzá akkor is letilthatják a telót?
?????
Hogyhogy nincs közöd hozzá? Ha aláírtad a szerződést, abban benne van! Tehát van közöd hozzá.
Igen.
A szolgáltatáshoz kedvezményesen kapott készülék is letiltásra kerülhet ilyen esetben.
Az pedig, hogy te csak trükközni akartál, és nem használod a szolgáltatást, nem azt jelenti, hogy nincs közöd hozzá. Nagyon is van!
Szia!
Pár éve volt változás ezen a területen.
Vagy is már nem tilthatja - zárolhatja a készüléket számla tartozás miatt.
Csak a SIM kártyát - előfizetést korlátozhatja.
Viszont, ha te neved van az előfizetés, akkor közöd van hozzá.
Nem érdemes lemondani a hűség időn belül mert kötbér von maga után,
illetve az elmúlt időszakban "kedvezményes" áron indított hív - sms - adatforgalom újra számításra kerülhet lista ár alapján, és különbözetet simán követelheti, végrehajtás alá vonhatja.
Ha más használja a SIM kártyád, akkor tiltasd le a kártyát, és kérhetsz másikat, amit csak te használhatsz, így legalább nem gyarapszik a számla...
Kérdező, miért nem kártyafüggetlen telefont vettél...?
Mindenki tudja, hogy a hűségidő alatt mi a stájsz! Nagyon is van közöd hozzá! De már leírták előttem többen is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!