Jajj de lól xD Van iPhone 4G mégpedig iPhone 4-edik generáció...annak a röviditése....:D
2010. aug. 10. 12:00
12/21 anonim válasza:
jaja, az iphone 4g az hogy 4. generation, nem ohgy 4g-s hálózatokra megy fel, az majd pár év múlva. szerintem egyik iphone sem éri meg az árát, túl drágán adják. ne mszídom, szerintem is jó teló, de ennyi pénzért, ennyi tudás nem tudom. lehet már 100-140 között olyan telókat, amik többet tudnak mint az iphone-ok. a HD kamera szinte már mindegyikben alap, ami drágább egy kicsit. döntsd el te, de nekem nem ér meg 160e-t a 3gs, a 4 meg 300e ft, abból veszek kettő Samsung Galaxy S-t. de te tudod
2010. aug. 10. 12:20
13/21 anonim válasza:
Nekem a 3G S jobban bejön külsőre, bár belsőre a 4 jobb, de szerintem egyik sem éri meg az árát...
2010. aug. 10. 12:36
14/21 anonim válasza:
Egyébként a HD kamera még most van felfutóban két éven belül garantálom, hogy minden mobilba lesz!
2010. aug. 10. 12:43
15/21 anonim válasza:
Én iPhone-on és HTC-n kivül mást nem nagyon vennék :) Alapfunckiókba mint telefon ,,tudásba" mert sokaknál ez számit tudásnak nem tudom miért , a HTC jobb , hardveresen 1 szinten van az iPhone 4-el és szerintem az iPhone nyujt jobb élményt. Ha mindenképp iPhone kell akkor Ausztria , Olaszországból tudsz rendelni , vagy kimenni és megvenni magyar 3GS áráért. 3GS-t én nem vennék már hiszen majdnem ég és föld a 2 telefon. HTC-t viszont sokkal olcsobban kapsz pl a HTC EVO 4G-t ha nem számit a méret mert akkora a kijelzöje is mint egy féltégla :D de abbol is vannak jó modellek :D
A kérdésre visszatérve egyértelmüen a 4 , hiszen jobb és cssak azért drágább nálunk is a 3GS-nél mert külföldröl hozzák és indokolatlan horribilis mennyiséget rádobnak az árára ;)
2010. aug. 10. 12:59
16/21 anonim válasza:
használtan esetleg lesz 100 alatt. azt ajánlom hunyd le a szemed kicsit nézz szembe a divattal és vegyél egy HTC-t :)1000x jobban megéri mint az iFos. nem taglalnám tulzottan miben jobb. csak gondold át.
2010. aug. 10. 20:08
17/21 anonim válasza:
Sztem ne taglaljátok neki h a HTC ilyen jó meg olyan jó.Az Apple vásárlói megrögzött vásárlók. Olyanok mint egy vadász és ha nem kapják meg a pumát akkor nem boldogak. Nem kell nekik az olcsó medvebőr a pumára vadásznak a prémjére és a gazdagságra és az életstílusra.Életélmény iPhone-t kezelni.iPhone-t nem is nagyon árulnak használtan.Sokat jelent ha valakinek olyan készüléke van.Szerintem a kérdező is már meg van rögzülve abba az állapotba.Sztem várj az iPhone 4-re!Vagy vegyél iTouch-ot meg egy HTC-t iTouch most fog jönni HD kmaerával...
2010. aug. 10. 23:50
18/21 A kérdező kommentje:
igen én is abba a fázisba vagyok már
egyébként iphone olyan mint a nutella :)
Az iPhone nem egy telefonfajta hanem iPhone!
A nutella sem mogyórókrém hanem NUTELLA
2010. aug. 11. 15:03
19/21 anonim válasza:
hÁT,erre csak annyit mondok iDont,mert ez a világ legnagyobb lehúzása.Megtervezték és programozták az IOS-t,és levédedték,és jó drágán eladják.Egyébként semmilyen különleges élményt nem nyújt.
2010. aug. 11. 16:07
20/21 anonim válasza:
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:50
Ha nem tetszik nem kell lefosozni gyíarc ...
Am bazos ha neked nem nyujt különleges élményt más telefonhoz képest az a te bajod ;) várhatsz a iPhone 4 helyett a Nokia N8-ra :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!