Jövőre, 1,5-2 évesen Iphone 11-et megéri majd megvenni?
Lesz még a továbbiakban támogatás? Kb hány évig fogja
bírni?
11/20 A kérdező kommentje:
9. válaszoló-nak inkább nem írok semmit...
Jaa és miért is használasz akkor te is iphonet? Zombi vagy te is? :D
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
A 9-es válaszolóval ne foglalkozz. Klinikai eset. Mi már sajnos ismerjük egymást nagyon is. Szeret trollkodni maradjunk annyiban.
2020. nov. 4. 20:44
morzsikával ne foglalkozz, egy pszichopata. Egy multkori válaszomnál másfél oldalas őrjöngést írt, mert azt mertem írni hogy androidos téren sokkal jobb ár/érték arányú mobilok vannak. Azóta kb. röhögök ezen a szerencsétlenen.
Ja update: lecseréltem az ájfóóóst egy Galaxy s20 plusra. Hát, az a kinelző valami gyönyörű, a kamera nagyon jó, a 120 HZ pedig annyira hasít, hogy azóta ha kezembe veszem a 6s-t kegyetlen szembetűnő, hogy mennyire lassú. A multkor volt egy 8 plus a kezemben, az is szintén, szóval mielőtt benyögi valaki, hogy a 6s már régi, azért lassú, nem. Az újabb is lassabbnak tűnik egy 120 HZ-s mobilhoz képest.
2020. nov. 15. 18:33
Én meg pont az S20-at meg az új Note-ot vettem a kezembe a120Hz miatt, és hát ide vagy oda, a 12 Pro nekem gördülékenyebben ment, mikor pörgettem a weboldalt. A Samsungoknál volt egy nagyon minimális akadás, amit sokan nem vesznek észre, de nekem a szemem az iphone-hoz van szokva. Ott ilyen nincs. Szóval örülök, hogy tetszik a telefonod, meg a 120Hz-es kijelző. Végre tudtál venni új telefont, lecserélted az 5 éves iphone-odat. Gratula hozzá:))).
2020. nov. 15. 20:37
Előfordul nagy ritkán napi 1-2-szer ilyen "mikro"lagg androidon, (ahogy néha iphone-on is, hiába zárt, stabil rendszer), de átlag felhasználó nem veszi észre. Mellesleg bírom, hogy ilyenkor úgy forgatja ki az iPhone fan a kommentem, mintha a 4-5 éves 6s már gáz lenne, de amikor meg arról van szó, akkor meg azzal érvel, hogy milyen jó az ájfóóón, 5 évesen is működik. Fck logic. Mindig olyan szemszögből megközelíteni egy tényezőt, ahogy az adott helyzetben épp jobb neked ...
2020. nov. 15. 20:49
Van benne 4giga ram, miközben már lassan az 50ezres droidosban is van 6. 90ért meg 8. Értem én, hogy jól optimalizált a szoftver, de ez nevetséges. Akkor legyen olyan áron. Ennyi erővel egy raspberry pi-t is lehetne 600 ezerért adni, mert gyors a rá optimalizált alkalmazás!
2020. nov. 20. 22:25
Utolsó, neked sem volt még iphone-od. Ennek nem kell több RAM, mint amennyit beletesznek. Te is a számokkal dobálózol, mint akik fogalmatlanok. A mikrolaggog egy új iphone esetében szinte észrevehetetlenek. Egy új androidos Samsungnál 5s után már megjelent. Ennyi a különbség. Főleg 120Hz-nél jobban érzékelhető, persze ez szörszálhasogatás.
2020. nov. 21. 10:35
18: Informatikusként utóljára iphone 5s-hez volt szerencsém. Pontosabban körbeálltuk, mert úgy csonttá fagyott, hogy vagy 10 percig tanakodtunk, hogyan is kapcsoljuk ki. Fejlesztőkkel dolgozom/tam sokat, egyöntetű véleményük, hogy ugyanolyan sz_r rá fejleszteni, mint droidra. Hardvert nem pakolnak bele. Akkor mi az a rész, amiért százezreket fizetsz?
2020. nov. 21. 11:28
Informatikusként nem tudtátok újraindítani, ebből látszik, mennyire értetek hozzá, nézd meg teljesítményben, fogyasztásban mit tud ezzel a SOC-kal. Senki nem mondta, hogy egyszerűbb fejleszteni rá.
Sok embernek pl csak jobb fejhasználói élményt nyújt, akinek nem felel meg, az vegyen amit akar, ami jó neki.
2020. nov. 22. 08:29
További kérdések: