Samsung vagy apple éri meg jobban? Bővebben lent.
Szóval már 8 éve nyüstölöm az androidot és több próba után megtetszett nagyon az ios.
Igazából a kérdés is azért merült fel bennem mert sokáig volt használt ajándékba kapott samsungom amiket mindet legalább 2 de volt amit 3 évig is nyüstöltem és sose volt bajom velük.
Az utolsó s7 edge volt és az első ami szervízbe került de alkatrész hiján vennem kellett más márkát és innen indult az évente/fél évente cseréltem telefont mert nem jött be.
Most ott vagyok hogy végre rendes flagship mindenbe tökéletes telefont tudok venni de gondolkodom,hogy térjek vissza a samsungohoz az egyedüli androidhoz ami régen tetszett(de mostanra más) vagy megérné kipróbálni az iphonet?
Nem tudom mennyire számít: Minden kiegészítőm amim van/venni tervezek samsung(watch,buds stb)
ha pontosabb telefon típus kell pedig akkor note20,s20 vs iphone 12 az alanyok.
Legnagyobb zavaró tényező, a samsung 2 éves szoftver támogatása az iphoneokkal szembe emiatt is választanék abból csak idei modellt.
hány évre tervezel telefont? ha 2 akkor tök mindegy, hogy 2025ben támogatni fogják még az iphone 12t vagy sem :)
Lényegében ezek a samsungok már kb annyiba kerülnek, mint az apple.
Ha kiakarod próbálni az iost, akkor apple, ha jó az android és maradni szeretnél, akkor a samu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!