Messengerben lehet olyat, hogy csak bizonyos partnerek esetén adjon hangos értesítést?
Rettenetesen idegesítő számomra, ha általánosan be van kapcsolva az értesítési hang a Messengerben, nem akarom munka vagy filmnézés vagy alvás vagy bármi közben a csilingelést hallgatni mikor a haverjaim írogatnak.
Viszont kettő esetben meg nagyon jól jönne ha hanggal értesítene a telefonom: ha a szüleim írnak, illetve ha a munkahelyi csoportos chatben érkezik új üzenet. Ez a két beszélgetésem van, amiben nem szokott fölösleges spam lenni, viszont sürgős üzenetek érkezhetnek bármikor.
Be lehet valahogy állítani, hogy csak és kizárólag ennél a két beszélgetésnél legyen hangjelzés, a többinél pedig ne?
Amiről én tudok, az úgy működik hogy akkor minden értesítést letilt - a felugró ablakot, a lezárt képernyőn megjelenőt stb. Így van letiltva az értesítés 1-2 notórius "szavanként küldöm a 10 oldalnyi szöveget" haveromnál, de alapesetben azért szeretem ezeket az értesítéseket látni amikor használom a telefonom.
Én nem találtam ilyet ami csak hangra működne..
Mint írtam, a hangon kívül más értesítéseket szeretnék kapni.
Egymás számára idegen embereket pedig nem raknék csoportba.
"Egymás számára idegen embereket pedig nem raknék csoportba."
Nem tudják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!