Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Messengerben lehet olyat,...

Messengerben lehet olyat, hogy csak bizonyos partnerek esetén adjon hangos értesítést?

Figyelt kérdés

Rettenetesen idegesítő számomra, ha általánosan be van kapcsolva az értesítési hang a Messengerben, nem akarom munka vagy filmnézés vagy alvás vagy bármi közben a csilingelést hallgatni mikor a haverjaim írogatnak.

Viszont kettő esetben meg nagyon jól jönne ha hanggal értesítene a telefonom: ha a szüleim írnak, illetve ha a munkahelyi csoportos chatben érkezik új üzenet. Ez a két beszélgetésem van, amiben nem szokott fölösleges spam lenni, viszont sürgős üzenetek érkezhetnek bármikor.

Be lehet valahogy állítani, hogy csak és kizárólag ennél a két beszélgetésnél legyen hangjelzés, a többinél pedig ne?

2020. nov. 2. 08:03
 1/5 anonim válasza:
Asszem letudod nemítani a beszélgetést magadnak, ha jól emlékszem visszavonásig is...
2020. nov. 2. 09:34
 2/5 A kérdező kommentje:

Amiről én tudok, az úgy működik hogy akkor minden értesítést letilt - a felugró ablakot, a lezárt képernyőn megjelenőt stb. Így van letiltva az értesítés 1-2 notórius "szavanként küldöm a 10 oldalnyi szöveget" haveromnál, de alapesetben azért szeretem ezeket az értesítéseket látni amikor használom a telefonom.

Én nem találtam ilyet ami csak hangra működne..

2020. nov. 2. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Tedd csoportba akiktől nem akarsz értesítést és némítsd a csoportot.

[link]

2020. nov. 10. 12:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Mint írtam, a hangon kívül más értesítéseket szeretnék kapni.

Egymás számára idegen embereket pedig nem raknék csoportba.

2020. nov. 10. 12:46
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

"Egymás számára idegen embereket pedig nem raknék csoportba."

Nem tudják meg.

2020. nov. 10. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!