Érdemes lenne most beszerezni egy telefont ha az egy év múlva már nem lesz piacon és nagyon tetszik?
Egyrészt, ha az a telefon nem egy újabb iPhone, mire használni kezdenéd, már az élettartama felénél járna. Nem lesz "friss"/aktuális telefon. A csúcs droidos készülékek is max 3 évet bírnak.
Tehát, kevesebb ideig fogod tudni használni.
A másik, hogy ha megveszed, akkor meg folyamatosan benned lesz a kísértés, hogy azt kellene használni, nem a jelenlegi telefonod.
Harmadrészt ki tudja, addig milyen újdonságok kerülnek a telefonokba még. Lehet, hogy egy év múlva már kapnál egy sokkal jobb telefont ugyanannyiért.
Véleményem természetesen szubjektív.
bocsi csak ra kene szokni az ervelesre mert egy igen/nem semmit sem er.
galaxy s10+ rol lenne szo
iphone utalatos egy mobil
persze ez csak ez en velemenyem :D
koszi a valaszod!
"bocsi csak ra kene szokni az ervelesre mert egy igen/nem semmit sem er."
Jogos. :)
Az S10+-ra pont illik amit írtam, másfél éves.
' 6/6 A kérdező kommentje:
persze ez csak ez en velemenyem :D"
"bocsi csak ra kene szokni az ervelesre mert egy igen/nem semmit sem er."
Én elengedem a kérdezőt ennél a pontnál ...
Szerintem végső soron igaza van, így van lehetősége eldönteni, hogy szerinte is jogos e az érvelés a válasz mellett.
haaat akkor nem lesz s10+ om azt hiszem. kimondottan feheret veszek csak telefonbol, es az amugy is eleg ritka. azt hallottam igen jo telefonra sikeredett es tetszett az alakja is hellyel-kozzel
8. Wghy??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!