Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segítség! Bedugtam tölteni a...

Segítség! Bedugtam tölteni a Samsung S5230as mobilom és egy idő után elkezdett zúgni és füstölni, Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem,dobjam el vagy meg lehet javíttatni?
2010. aug. 9. 18:47
 1/10 anonim ***** válasza:
ha van gari probálkozz szervizbe
2010. aug. 9. 19:00
 2/10 Fkris ***** válasza:

xDDDDDDDDDD

Ezen jót röhögtem.(nem a szerencsétlenségeden,hanem hogy mit hozott össze a Samsung mobil téren:D)

Amúgy garancia,ha nincs rá akkor új telefon.Nem érné meg a javítatás.

És ha volt benne memóriakártya azt vedd ki belőle,anak nem lehet komolyabb baja.

2010. aug. 9. 19:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki és hagyd is úgy,ne tedd töltőre és ne szedd szét.Vid el a szervízbe,lehet,hogy megtudják csinálni,az aksiját biztosan ki kell cserélni.
2010. aug. 9. 19:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Oké,megpróbálom! Holnap keresek egy szervizt,köszönöm a válaszokat
2010. aug. 9. 19:25
 5/10 Márton Csaba ***** válasza:
Ha van rajta garancia akkor nyomas oda ahol vetted es megnezik.Ha nincs mar garancia akkor is megszerelik de penzert.Nekem is volt ja es meg most is az van egy Alcatel OT 708 One Touch Mini.Baj volt a toltovel es a headsettel..Visszavittuk es ingyen megcsinaltak.persze volt rajta garancia.ha van garancia a tellodon szerintem ingyen is megcsinaljak.de nem biztos.ja es ha visszamentek a tellos uzletbe akkor vigyetek a garanciapappirt,a telefon dobozat es magat a telefont.De garancia papir nelkul sokra nem mentek.
2010. aug. 12. 08:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne!Dobd el!

OMG ekkora lámákat.

2010. aug. 12. 10:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Láma ám a nénikéd...
2010. aug. 12. 10:39
 8/10 anonim ***** válasza:
de te is
2010. aug. 12. 11:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Megpukkadok a röhögéstől!Nem, nem rajtad hanem a többi beteg elméjűn aki azt állítja hogy a s5230 ilyen szuper meg olyan szuper!Talán belátják egyszer hogy a samsung is egy tucat fos, nem több(ezt alátámasztja az is hogy s5230ból raklapszám állnak a szervízbe)!Nekem Lg-van és abszolút semmi gond nincs vele!
2010. aug. 12. 11:22
 10/10 A kérdező kommentje:
még...
2010. aug. 12. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!