Nokia 5230 vagy Samsung Monte?
1-2 hónapon belül akarok venni telefont.
A fő szempont hogy legyen benne GPS ami ingyenes legyen, hang navigáció nem lényeg.
2 teló közt gondolkozok, az egyik az nokia 5230 a másik a samsung monte.
A monteban van még wifi is ami jó pont mert akkor otthonra vennék wifi routert és akkor is tudnék netezni amikor foglalt a gép, vagy épp elromlott( ez ritka).
Nokiában sajnos nincs wifi.
A Samsungban is van gps de arról nem sokat tudok olyat is hallottam, hogy fizetős, de egyáltalán lehet rá szerezni normális navigációs programot? Mennyire pontos a helymeghatározás és mennyire gyors? (mind 2 telónál érdekel)
A nokián van QWERTY szövegbevitel, samsungon nincs.
A nokiához van ceruza, a samsunghoz nincs.
A samsungnak nagyobb a kamerája, a nokiának kicsit kisebb.
A samsungnál a wifi csábít de tartok a navigációjától.
Szerintetek?
drágám sajnos elkell hogy szomrocsilaj
amit a tévébe mondtanak az kezd9örészlet.
50.000 fölöttvan.
és figyej nemond már hgy nikoánál ingyen cvan nokiámvan csak egyel jobb mint amit irtál. a térkép hazsnálata van ingyen nem navi.
ingyen letöltheted netröl de ingyen nem használhatod.
A napokban vettem 5230-at.
A nokiánál már ingyenes a GPS. Adtak hozzá ingyenes navigációs szoftvert, az OVI maps-ot és Autós tartó is van hozzá.
Van offline mód, amikor is nem csatlakozik fel a netre.
Van autós és gyalogos navigáció hangnavigálással.
Ma kipróbáltam a kocsiba én nagyon jó és teljesen ingyenes!
23.000ft előfizetéssel a telefon, kb egy sima GPS kerül ennyibe.
Utolsó: Nem a reklámba láttam a telefon árát hanem a neten nézem meg hogy mennyibe kerül előfizetésesen mivel én a meglévő elfizetésem mellé tudok venni 2 évente másik telefont.
OMFG!!!
Hogy a bánatba lehet ilyen helytelenül írni????
Te mi vagy óvodás?
Egyébként meg hülyeségeket írsz össze, részletre 1990+ 9x1990. Amúgy meg 18905ft.
És ingyenes a GPS.
Nokia 5230 mert:Symbian ^1
ingyen navigáció és 17 alap térkép
fain zenelejátszó
2megapixelhez képest kiválló kamera
jó net
viszont nincs wi-fi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!