ICloud biztonsági mentés - probléma (új telefon)?
Sziasztok!🤗
Az a helyzet állt elő, hogy új telefont szeretnék vásárolni és a régi telefonomról iCloud segítségével szeretném átmenteni az adatokat (kb. 2300 kép, 1500 videó + alkalmazások).
Vásároltam is 50GB tárhelyet. Amikor megnéztem mennyi hely szükséges a biztonsági mentéshez kiírta, hogy 29GB, ami ugye bőven belefér az 50GB-ba.
Tegnap este elindítottam a biztonsági mentést, szépen haladt is, este 11-kor már csak 5 óra volt hátra...erre most (délelőtt 10-kor - 15 órával az indítás után) azt írja ki, kb. még 16 óra van hátra. Hogyan lehetséges, hogy ilyen szinten belassult a mentés? Ahogy halad előre, egyre több időt ír ki.
Ilyen esetben mi a teendő? Látom, hogy halad előre a ‘csík’, de baromi lassan.
Megszakítsam a mentést és megpróbáljam másik Wi-Fi hálózaton a feltöltést vagy fogjam a dugjam rá PC-re, ahol iTunes segítségével megcsinálom a mentést és onnan majd visszaállítom.
Tippek, tanácsok?🙏🏻
Köszönöm a segítséget.
legyen töltőre dugva a telefon.
ha van számítógéped, akkor kábellel 10 perc alatt megcsinálhattad volna a mentést, nem kellett volna az iClouddal szórakozni.
Illetve a gyors kezdés funkció is jó megoldás ha a két telefon eggyütt nálad lesz egy darabig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!