Meg tudnátok mondani, hogy ez milyen telefon?
Figyelt kérdés
A régi cuccok között találtam egy ilyen kis "mamafont" otthon, ezt ajándékba kapta még anyám úgy öt éve, de mivel neki volt másik nem használta. Most viszont bevallom kíváncsi lettem a típusára, azt, hogy Samsung azt magamtól tudom érthető okból.
Ez lenne az:
2020. okt. 31. 10:01
1/5 anonim válasza:
Íme megállapítottam csodálatos eszemmel hogy Gombos
2/5 anonim válasza:
Ha leveszed a hátlapot és az aksit is kiveszed akkor alatta van az adattábla a típussal.
4/5 anonim válasza:
Samsung E1100 vagy 1200 vagy hasonló.
De a hátlapot levéve az akksi alatt valóban megtalálod.
5/5 anonim válasza:
Igen, ez vagy Keystone 2 vagy E1200, ez a két típus teljesen egyforma! E1100 semmiképp, annak szögletesebb a teteje, és kissé mások a menügombok!
Ezeknek a régi típusoknak még levehető a hátlapjuk, vedd ki az akksit, az alatt ott kell lennie a típus nevének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!