Prolikám maradj már el magadnak szívem :D
71-és pontozással mit akarsz a te 30-as pontjaiddal? Ha ilyen alacsony szellemi szinten vagy, nem csoda hogy lepontoznak drága :)
“Normálisan gondolkozok” - szóval akinek iPhoneja van, mert a minőséget vásárolja, az szerinted NEM normális. Akkor meg is ki kezdte a személyeskedést?
Sajnálom, hogy lecsökkentem a te butuska színtedre, sajnálom, hogy nem fejlődött tovább az agyad egy 5 éves szint után. :/
Ebből is látszik, hogy MINDIG a droid fanok szítják a konfliktust, egyszerűen mar titeket az irigység, hogy nem tudtok kiadni ennyi pénzt egy telefonra.
Ezzel semmi baj, de akkor nem kell leszólni a másikat. :)
Egyébként úgy ugat a kutyus, hogy jómagam is sz*rszung felhasználó voltam (ami segítek, droid op. rendszerű, a gyengébbek kedvéért). Soha nem bánom meg, hogy váltottam. ;)
Egyébként neked hol a neved? :/
Úgy vakkantasz hogy te is anonim vagy baba :D
most min veszekedtek amúgy? :D
Egy fullos samsung jóformán drágább mint egy fullos iphone.
Pl a sima 11 annyi volt mint az s20..
Ez az amúgy, hogy semmivel sem olcsóbb egy új samsung egy iphone-nal. Nem tudom, hogy miért érzi valaki szükségének, hogy mindenhova odaböfögje, “az iphone egy túlárazott sz@r”, miközben a legtöbb csúcskategóriás telefon manapság ugyanannyiba kerül.
Másfelől pedig, az apple termékei mindig is luxuscikknek számított, ha tetszik, ha nem. Egy autó, ékszer, parfüm, ruha is lehet státusz szimbólum, attól meg nem lesz valami rossz minőségű, mert van előtte márkanév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!