Turbado utalás hogy működik?
Figyelt kérdés
Rendeltem, utalással szeretnék fizetni, gondoltam rendelés után kiírja, hogy hova utaljak, de sehol egy számlaszámot sehol semmit nem találok, de a rendelést jóváhagyta. WTF? Hova utaljak?2020. okt. 30. 14:45
1/3 anonim válasza:
Miért utalással? Utánvéttel egyszerűbb, és kisebb a kockázat is, mert úgy csak akkor fizetsz, amikor átveszed! Hívd fel őket telefonon, és mondd el, mi a helyzet (számlaszám), esetleg ha gondolod, módosíttasd a fizetést!
2/3 Ypszilon1980 válasza:
Kiválasztottad a fizetési módot?
3/3 A kérdező kommentje:
Közben megoldódott, e-mailben jöttek az adatok. Azért választottam ezt, mert ez megbízható oldal, és jobbnak láttam, ha átvételkor már nem kell fizetni, tekintettel arra, hogy munkahelyemen lehet épp olyan dolgom, hogy nem is én fogom átvenni, emiatt egyszerűbb.
2020. okt. 30. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!