LG KP 500 lehet elő és hátlapot cserélni?
2010. aug. 9. 16:31
1/3 anonim válasza:
nekem ilyen telefonom van. én még nem próbáloztam vele, DE egyik osztálytársamnak is ilyen van és ő egyszer leejette(:S) és az a rész amit bejelöltél, meglazult. valahogy szétszereltél és leszedte azt mondta. szóval szerintem megoldható, csak ne a füldhöz vágd;)
Ha nem sikerül egyedül menj el egy szervízbe, vagy telefonos üzletbe, kérdezd meg és ha tudsz valamit akkor oszd meg velünk is;)
2/3 A kérdező kommentje:
leszedni lelehet biztos mert láttam egy képet hogy le volt szedve.
2010. aug. 9. 17:22
3/3 anonim válasza:
Igen lehet cserélni, bár kicsit macerás.Küldök egy linket ezt lapozd végig így kell szétszedni: [link]
Hozzáteszem nem fogsz könnyen találni, magyarországon eredetit nem árulnak próbálj bontottan szerezni!
És még annyi hogy ne hátlapot keress, hanem akku fedlapot és antenna fedlapot az a hátulja és csak elől van az előlap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!