Redmi note 9 pro gyakran leakad ha írok, miért?
Kaptam egy ilyen telót, és ha itt gyakorin írok pl. leakad és ki kell nyomnom a képernyőt majd újra feloldani és tudok tovább írni.
1ram-os Huawei nem csinált ilyet 3 évig miután a tesóm előtte 3 évig használta napi 10 órákat :D
Sem a Samsung A10 ami egy 30 ezres alap telefon. Ez meg valami 80 ezer és xiaomi mint a fedélzeti kamerám amit nagyon szeretek mert képzeljétek 14 ezer volt és wi-fis tehát ha látok valamit akkor megállok lementem mobilról úgy , hogy hozzá sem nyúlok a kamerához, nem mint a concorde hd79-nél, hogy lementem addig foglalja a helyet majd otthon kiszedem az sd kártyát aztán lementem. Csak mondom, hogy ez nekem új, de most ebbe a drágább telóba ezért csalódok.
Igen, szerintem ez valami szeria hiba lehet! Nekem is leakad irasnal, vagy olvasasnal is, videonezesnel. Maga a kepernyo akad le, befagy. Es csak ha kinyomom a kepernyot akkor javul meg.😤
Eleg zavaro...en sem ertem mi lehet ez.
Brave böngészőt használom. Nem jó bele a Samu töltője az a baj. Ennek ilyen mágikus töltője van mert piszok gyorsan tölti.
De jó, fél fizetését valaki kifizeti erre aztán leakad mint egy 2009-es 10 ezer forintos táblagép. Remek. :)
"Ennek ilyen mágikus töltője van mert piszok gyorsan tölti."
úgy hívják gyorstöltő és nagyobb teljesítmény leadására képes. a "normál" töltők 5-10 Wattosak. tehát annál gyorsabban tölt minél nagyobb wattos. ehhez a típushoz mellékelnek ilyen gyorstöltőt kb 30 Wattosat,ha jól tudom. a telefonnak is képesnek kell lennie a gyorstöltés fogadására,és ez a telefon alkalmas, bár manapság már egyre inkább alkalmasak, hisz a redmi sem egy csúcstelefon és mégis tudja.
itt van róla magyar teszt és a hozzászólási lehetőség, ahol meg tudod tárgyalni a többi ilyen telo tulajjal a problémáid :)
7es vagyok.
a cikkben van benne " maximum 22,5 wattos gyorstöltőt találjuk, amiből az eszköz 18 wattot fog fel."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!