Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Xiaomi telefonom nem akarja...

A Xiaomi telefonom nem akarja lefrissíteni a rendszer, miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Tehát, kijelezte az értesítésben hogy új frissítés érhető el, rányomtam és utána pedig már azt írta ki a rendszer hogy nem található új frissítés! Miért van ez?? Válaszokat előre is köszönöm!

2020. okt. 24. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha volt es mar nincs akkor valamikor frissitett magatol. Nezd meg a beállításokat h nincs e automatikusan a frissites.
2020. okt. 24. 14:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem sikerült kapcsolódnia a szerverhez (próbáld meg manuálisan kerestetni a frissítést), vagy esetleg egy hiba miatt vissavonhatta a gyártó a frissítést (ez nem túl valószínű a többszintű tesztelés miatt, de ettől még nem kizárható).
2020. okt. 24. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Mármint mindez csak akkor, ha a #1 -es által írt auto frissítés ki van kapcsolva...
2020. okt. 24. 15:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem, az automatikus frissítés be van kapcsolva, a rendszer mégsem frissített magától, manuálisan is megpróbáltam, és még mindig azt írja hogy nem található frissítés! :(
2020. okt. 24. 22:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Talán a Xiaomi visszavonta a frissítést. Találkoztam már ilyennel a gyártó eszközét használva... Ez leginkább olyankor fordul elő, amikor a frissítés kidobása után (a felhasználói visszajelzések alapján) jönnek rá, hogy valamilyen hiba van a frissítésben. Esetleg elcsúszott a frissítés (nem az adott eszközre szánták, csak egy szerver oldali hiba miatt jelezte a Te készüléked is, amit még időben korrigáltak).
2020. okt. 25. 11:10
 6/7 Farkas999 ***** válasza:

Milyen Xiaomi telefon és milyen verzió van rajta?

Ha ez megvan, akkor meg tudod nézni, hogy valóban aktuális-e az update-d.

Akár itt is :

[link]

2020. okt. 25. 11:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha már a frissítés aktualitása a kérdés, akkor inkább a gyártó oldalán kell le ellenőrizni, a legfrissebb verzió van -e a készüléken, nem a face -en...

(Saját tapasztalat, hogy még a gyártó oldala sem naprakész, de biztosabb, mint a harmadik felek információi.)

2020. okt. 25. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!