Meddig él egy telefonos előfizetés?
Pontosan.
A kollégámnak tizen éve megszűnt csomagja van.
Igen, az úgy marad, alapból nem tesznek át, az újba.
Csak, általában nem éri meg ott maradni.
A szolgáltatók bevezetnek új díjcsomagokat, amik olcsóbbak.
De, a régit meghagyják, ha te nem váltasz. Hagy fizesse a régi magasabb díjat az ügyfél.
Főleg azokon keres sokat a szolgáltató, aki nem is értesül arról, hogy van új díjazás. Idősek pl, szerintem ezerszámra van, aki még mindig 75Ft/perc díjon telefonál.
bizony bizony nézz utána!
nagyon régi csomagok esetén vagy sokkal olcsóbban megtalálod ugyanazt, vagy ugyanazért a havi díjért többet kepsz!
nem érdemes a régi csomagokba beragadni!!
ugyenez van internetnél, tv-nél, stb!
Addig él egy telefonos előfizetés míg megnem hal :)
LMAO
Előfizetés megszüntetése - Telenor
www.telenor.hu › megszuntetes
Translate this page
A telefonos felmondás kizárólag lakossági (egyéni) előfizetők számára érhető el! Személyesen: bármelyik Telenor értékesítési ponton fogadjuk írásbeli ...
Adategyeztetés feltöltőkártyás telefonszámokra - Telenor
www.telenor.hu › adategyeztetes
Translate this page
Ha kaptál értesítést, végezd el az adategyeztetést, lakossági ügyfélként akár online! ... Nézz körül Telenor és Hiper előfizetéseink között, találd meg a számodra ... Telefonos ügyfélszolgálaton: hívd a 20 2020-222 vagy 1220-at.
Segíthetünk | Vodafone
www.vodafone.hu › segithetunk › w...
Translate this page
Mit tegyek, ha már megkötöttem az előfizetést, de nem vettem telefont és most szeretnék? Az előfizetés megkötését megteheted készülékvásárlás nélkül vagy .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!