Mire lenne érdemes cserélni egy xiaomi redmi note 5 prot ?
Szegénykém már kezd eléggé megviselt lenni és a közel jövőben le kéne cserélni és addig utána akarok nézni milyen alternatíva van .
Az elvarasaim :
Max 100 ezer Ft alatt legyen ha annyi pluszt ad de inkább 70 alatt usznam meg
Minimum ilyen képeket tudjon csinálni mint ez a telefon mert munka közben kell gyakran dokumentációt csinálnom a munkámrol éjszakai képet nem nagyon kell csinálnom ( villanyszerelő bekötések szóval nem szerződéseket fotozok )
Minim 64 de inkább 128 GB tárhely
Minimum másfél de inkább 2 nap üzem idő ha nem nyomkodom állandóan ( a mostani ezt tudja meg több mint három éves állapotban is )
GPS bírja ne melegedjen el 10 perc után
Huawei nem játszik mert bizonyos helyekre nem engedik hogy bevigyek huawei telefont ( sokat vagyok katonasagokon )
Jack csatlakozó kötelező
Értelmes töltési ideje legyen a mostanim egy olyan másfél óra alatt töltöm fel.
Gmailezni tudjak pdfet olvasni rajta wordot használni .
Első sorban maradnék a márkánál mivel nekem bevált csak nem tudom hogy nekem egy note 8 vagy note 9 kéne és hogy abból is a sima vagy a pro de ha samsungot javasoltok valamilyet utána olvasók !
Előre is köszönöm a válaszokat !
xiaomi redmi note 8 pro
Tudom ajánlani. Nem bántam meg, hogy azt vettem. Amiket írtál azoknak bőven megfelel. Egyedül a teljes töltési idő hosszabb. Viszont nem kell gyakran tölteni.
Ha a huaweit nem viheti be akkor a xiaomit sem.
Vegyel samsungot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!