Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy A20e telefon...

Samsung Galaxy A20e telefon jó mindennapi telefonnak?

Figyelt kérdés
Boltban találkoztam vele először és nagyon megtetszett. Utána többször is találkoztam vele, kipróbáltam és szerintem nagyon jó. Árban nekem tökéletes. Színválasztékban is megfelel, főleg a narancsos szín tetszik ami élőben nekem kicsit rózsaszínes így dob rajta bőven. Átlagos mindennapi telefonnak kellene, mert a mostanim az nagyon beadta a derekát. Akinek ilyenje van épp mesélne róla? Szép képeket készít az előlapi és a hátlapi kamerája is? Van rajta jack csatlakoztató? (ezt elfelejtettem megnézni) Lehet bele tenni SD kártyát? Van e rajta fólia, vagy azt külön kell rátenni? Lehet e megváltoztatni esetleg a témáját, ikonjait? Más telefont ha lehet ne ajánljatok jó, mert nagyon szerelmes lettem ebbe.

2020. okt. 23. 17:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nincs, és ha üvegfóliát veszel rá az a szélein el fog állni.
2020. okt. 24. 18:13
 12/13 A kérdező kommentje:
elég a sima fólia is :)
2020. okt. 24. 18:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Ami még jó ebben a telefonban, az a mérete. Baromi kellemes, nem zavaró. Jó a kamerája is.

Szerintem klassz telefon 50 ezer ft alatt.

2020. okt. 25. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!