Melyiket éri meg megvenni a kettő közül? Iphone 12 vagy 11 pro?
Cserélném 3 éves készülékem, mivel még 120 ezer ft környékén lehet eladni, és hibátlanul üzemel.
Megjelentek az új iphone-ok, az volt a terv, hogy karácsony után 1-2 hónappal hátha lejjebb megy a 11 pro ára, jelenleg kb 290.000ft
Megjelent a 12 pro is, de azt nagyon sokallom, 411.000ft az ára.
Viszont elgondolkodtatott a sima 12.
Kb az is 300 ezer ft körül mozog.
Vajon jobb döntés azt megvenni egy 11 proval szemben?
Jól gondolom, hogy kizárólag a 3. kamera miatt tud többet a 11 pro, de minden másban a 12 jobb?
Mit tud az a harmadik kamera?
És mi a különbség a 12 és 12 pro között? A gyorsaság irreleváns, mert a mostani X em is hibátlan a mai napig és azonnal reagál.
Azon kívül miben jobb a pro?
”És mi a különbség a 12 és 12 pro között? A gyorsaság irreleváns, mert a mostani X em is hibátlan a mai napig és azonnal reagál.”
Mivel szériábként ugyanolyan a belső, mindegyik ugyanolyan gyors, ebben nincs különbség. Ez elmondható a 12-es szériáról is. Sőt, ha nagyon pontosak akarunk lenni, akkor a kisebb felbontású modellek (11, 12, 12 Mini) egy minimálisan jobban teljesíthetnek, mert kevesebb pixelt kell meghajtaniuk, mint a nagyobb modelleknél ( 11 pro max, 12 pro max).
Hogy a kérdésre is kapj egy választ tőlem, én a 12-ről várnék egy két teszt videót és, ha minden ok vele, akkor azt választanám. Ha nagyon sokat videóznál mobillal, komolyabban belemerülsz, akkor a 11 pro használtan, pár hónaposat.
“A 120 Hz-nek semmilyen érezhető, szemmel látható gyakorlati előnye nincs.”
Ebből látszik, hogy az életben te még 120 Hz-s telefont nem fogtál a kezedben, vagy ha igen, akkor lezárt kijelzővel lehetett, mert kb. mindenki aki valaha használt, el volt képedve rajta, hogy mennyivel jobb a felhasználói élmény, és mennyire rossz utána visszatérni 60 Hz-re, ahol a legkisebb mozgatás is a böngészés közben elmosódott szellemképes összefolyt nulla élményt jelent.
Nem tudok dönteni, mert nagyon tetszik a 11 pro 3 kamerája, de a 12 meg tudja az 5g-t. Nem tudom, mennyire fontos szempont ez.
Illetve a 12 fényereje is kisebb és az akksija is.
Ti melyiket vennétek és miért?
Illetve a 12-ből a 128gb-os kb 18.000ft felár csak.
Nem azért nem veszem a 12 prot, mert nem tehetem meg, hanem mert drágának találom.
Hitel nem is értem hogyan jött szóba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!