Használtan mennyire éri meg iPhone-t venni?
Jövőre szeretném cserélni az XS-em, de nem 12-re. Szeretnék majd egy 11 Pro-t, vagy egy Pro Max-ot a magaménak tudni, de tisztában vagyok vele, hogy nem sok eséllyel lesz már újonnan elérhető megbízható helyeken, boltokban.
Mindenképp hasznaltalma.hu-ról, vagy hardverapro.hu-ról venném (utóbbival már úgyis van jó tapasztalatom, hisz onnan vettem a GTX 1080-am, és kiváló).
Szóval, ha minden kötél szakad, és már csak a használt piac marad az egyetlen lehetőségem, akkor mennyire járhatok jól? Lehet kifogni olyan darabot, amivel még vígan el leszek jópár évig minden gond nélkül, mintha csak újonnan vettem volna?
én az összes eddigi iPhoneonomat eladtam (kivéve a 3GS-t) és senki nem jött vissza vele, hogy rossz...
nem is voltak azok, vigyáztam rájuk.
alaposan át kell nézni a telefont és odafigyelni a részletekre (iCloud zár például) ésnem lehet probléma.
12-es szériát még senki sem tesztelte, de már az aksival foglalkoznak sokan, hogy gyenge lesz. Majd meglátjuk gyakorlatban, addig felesleges beszélni róla.
Egyetértek azokkal, akik azt írták XS-ről nem érdemes váltani, hülyeség lenne. Jövőre akarsz váltani, de már most tervezgeted. Egy telefonról beszelünk. :))
Ilyen az én formám. :b A számítógépem teljes cseréjét is 1 évvel előre beterveztem, majd összehoztam. Nem bántam meg azt, hogy jóelőre kiválaszottam mindent.
Most sem nagyon fogom megbánni, ha 12 helyett 11 Pro-ra cserélem a telefont.
De ha ilyen sokan badarságnak gondolják a cserét, akkor fontolóra veszem, hogy inkább várok vele. Hátha jön még ki egy jó széria a 12 után, vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!