Hogyan tudom a telefonom szoftverjét frissíteni?
Nem igazán értek az ilyen dolgokhoz de az a lényeg, hogy van egy iphone 6 om és le szerettem volna tölteni a netflixet. Viszont nem lehetett mivel ahhoz 13.0 iOS verzió kell. És a beállításoknál megnéztem a szoftverfrissítés ablakot ott azt írta hogy jelenleg a legfrissebb szoftvert használom. Hogyan tudom frissíteni vagy mit tudok csinálni hogy le tudjam telepíteni a netflixet? Bocsi ha valamit helytelenül írtam nem értek a témához.
A válaszokat előre is köszi!
"A Netflix alkalmazás az iOS 13-at vagy annál újabb verziót futtató iPhone, iPad és iPod touch eszközökön használható, valamint olyan eszközökkel is kompatibilis, amelyeken az iOS 5.0 vagy annál újabb verzió fut, és korábban már letöltötték rá a Netflix alkalmazást."
Forrás: [link]
Az iPhone 6 készüléken nem elérhető az iOS 13 tehát ha korábban nem volt telepítve a netflix alkalmazás akkor sajnos tényleg új telefont kell venned.
Ezekre az eszközökre érkezik az iOS 13:
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 6S
iPhone 6S Plus
iPhone SE
Der viszont ha a 12 veszed meg akkor akkor abban nincs töltő! Úgyhogy még pluszpénzt hagyjál rá mert nem fog másik TÖLTŐFEJJEL tölteni!
Tapasztalat, nekem új iPad van és a sajátját kivéve nem tudom mással tölteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!