Androidos telefont hogyan lehet bekapcsolni ha elromlott a bekapcsoló gombja?
Figyelt kérdés
Eddig próbáltam úgy, hogy töltőre raktam és úgy is, hogy a számitógépre kötöttem és eddig sehogy se kapcsolt be, most meg már a töltőre csatlakozásra se nagyon válaszol.2020. okt. 17. 11:38
1/9 bp1985 válasza:
Úgy, hogy kicserélteted a gombot.
2/9 anonim válasza:
Kiszeded a gombot, fogsz egy fogpiszkálót és benyomod a "valódi" gombot.
3/9 anonim válasza:
Szia!
Ki kell cserélni a gombot.
Máshogy aligha fog sikerülni.
4/9 meszike91 válasza:
Elvileg hangerő le gomb nyomva tartása és töltőre dugás.
5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos a gomb kicserélése nem oldja meg a problémát mert nem a gomb sérült meg hanem az alatta lévő áramkör.
2020. okt. 17. 19:17
6/9 anonim válasza:
Oh. Az gáz.
Azt (szerintem) nem is lehet javítani.
7/9 anonim válasza:
Milyen márkájú telefon amúgy?
Amit #4 írt, az a recovery menübe vihet (bizonyos gyártóknál, pl Huawei) onnan pedig újra lehet indítani a telefont normál módban is. Egy próbát megér!
8/9 anonim válasza:
Sőt, ha így be lehet kapcsolni, akkor (és ha a készülék támogatja) be lehet kapcsolni a hangerő gombokra ébredést és a duplakoppos ébredésztést és ki lehet tenni egy screen off ikont a kezdéképernyőre (ha a launchernek van ilyen funkciója, vagy telepíteni egyet a Playből) Ha ezek megoldhatóak, akkor nem kell nyúlni a power gombhoz.
9/9 anonim válasza:
Ha töltőre dugásnál nem kapcsol be a kijelző, akkor vagy le volt merülve, vagy ki volt rendesen kapcsolva, így nem ébred fel.
A hátlapját vedd le.
Dugd töltöre.
Ha hangot (vagy jelet) ad hogy tölt, akkor húzd ki.
Az akksit gyorsan pattintsd ki. (csak annyira, hogy ne érintkezzen)
Majd villámgyorsan tedd vissza.
Vagy YouTube-ra írd be, hogy "turn on phone without power button" és próbálgasd a variációkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!