Létezik ilyen, hogy véletlen átirányítódik egy hívás?
Van egy ügyfelem már 4-5 éve ismerem, mindig ugyanaz a száma. Láttam ma keresett, visszahívtam és valaki teljesen más vette fel. 10x megnéztem, ugyanaz a szám, illetve nevet is kiírt a telefonom hozzá. Kérdeztem is aki felvette újonnan kapta-e a számot (hogy esetleg lemondták az előfizetést és kiosztották neki, de azt mondta nem). Ennyiben hagytam. Két órával később újra hív ugyanaz a szám és akkor már az ügyfél volt az. Azt mondja semmi ilyenről nem tud, hogy más használná a telefonját.
Létezik ilyen?
Nemrég olvastam egy ilyen csalási módszerről, ahol millióktól fosztottak meg így valakit, hogy felrakattak vele egy távoli asztal programot, közben új sim kártyát kértek a nevében és banki ügyeket intéztek utána a telefonszám birtokában lenyúltak 30 milliót...
Én aggódok csak ezen, mert pont nemrég olvastam ezt a cikket, vagy lehet az ügyfelet épp most ejtik át (mondjuk már kértek egy multi sim -et a nevében?) és tennem kellene valamit?
ja azt a cikket én is olvastam... nagyon óvatosnak kell lenni!!
nekem 1999 óta van mobilom, de ilyen még nem tapasztaltam.
vagy az van, hogy az ügyfeled irányította át véletlenül
vagy más irányította át a nevében
vagy ahogy mondod cseréltették a SIM kártyát.
esetleg hálózati hiba lehet még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!