Huawei P10 plus-ra fel lehet rakni android 8-at?
[link] ezt találtam 2018 februári cikk. Nekem még mindig emui 5.1 és android 7 van.
Egy másik cikk meg azt írja: "Hazánkban is több felhasználónál jelentkezett az VKY-L29 9.1.0.252(C432E4R1P9) build számot viselő frissítés OTA-n keresztül." Mi az hogy "több felhasználónál" vannak csókosok meg nem csókosok.
Szuper. Légyszíves majd írjad meg a tapasztalataidat, mert lehet én is megcsinálnám. Nem e lett lassabb vagy hasonlók.
Lassan 3 éves a telóm (nekem p10 van) és 3 év gyári garancia volt rá . Nem titkoltan sok gyártó (az apple-t meg is büntették emiatt) az új frissítésekkel lassítja a telefont, hogy mihamarabb lecseréljed. Emiatt (meg hogy tökéletesen működik, nem biztos hozzá kéne nyúlni) vacilálok megérné e.
ugyan csak két napja használom a 9-es verzióval, de nem lett lassabb. adatok sem tűntek el, de érdemes előtte menteni viszont új a felület, tehát olyan mintha új telefonom lenne. Én észre sem vettem, hogy nincs frissítés, mert jól működött és ha a munkahelyemen nem szólnak hogy frissítsem a black berry miatt akkor hagyom. Ezért nem nyúltam hozzá én sem.
Alapból úgy veszek telefont, hogy addig megtartom amíg működik, hacsak valami nagyon forradalmi újítás nem jön ki közben, amire égető szükségem van. De ilyesmi nem szokott lenni. + 1 kameráért illetve + 5-10 megapixelért nem veszek új telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!