Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Apple ismét nagyot gurított...

Az Apple ismét nagyot gurított az iphone 12 családdal?

Figyelt kérdés

Ez a mágneses magsafe töltő valami zseniális és egyetlen konkurensnek sem jutott ez eszébe.

Az iphone 12 mini - re szerintem sokan vártak már.

Én ha tehetném vennék egyet 12-vel is beérném.

Valaki tudja mi a hangerőgomb alatt az a foglalatnak kinéző csík?

2020. okt. 14. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elvileg valami antenna az 5G-hez, ami nálunk nem lesz ott, csak az USA-ban. Az utolsó kérdésedre válaszolva.
2020. okt. 14. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Fanboy, kit izgat, hiányzott? Meg ez a retro vastag dizájn... Az egyetlen pozitívum a mini. Kb. 64 mm széles. Ilyet más gyártó nem nagyon vállal be a prémium szegmensben. Bár én maradok az Androidnál.
2020. okt. 14. 19:32
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Ja, krvára nem jutott eszébe, azért van egy rakat indukciós töltő hosszú évek óta [link]
2020. okt. 14. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

Eszméletlen látni - jelenleg facebookon főleg, de szerintem átterjed majd ide is (tuti) -, hogy egymásnak tudnak feszülni az emberek pár márka miatt... Aztán belefolynak olyan vitákba, amik feleslegesek, mert úgysem tudják meggyőzni a másikat a saját igazáról, hisz mindkettőnek más vált be.

Szeretem az Apple-t, és az iPhone-okat, de nekem se nyerte el a tetszésem a 12-es széria. Az akksi kapacitások miatt, meg nekem a lekerekített forma jobban bejön. De nem szidok ezért senkit, semmit. Ha van véleményem, kulturáltan közlöm.

Kifejezetten vicces, ahogy androidosok szidják az iPhone-t (most főleg), és "hisztiznek" az iOS userek helyett is egy-egy dolog miatt. Például, hogy nincs töltőfej, és fülhallgató az új modellek mellett. Na bumm. Őket ez miért bántja? Örüljenek egyelőre, mert jövőre a Samsung is bevezeti ezt. Akkor azt a gyártót is bombázni kell majd emiatt?

Nem szükséges velem egyetérteni, de szerintem ez a helyes meglátás. Ha egy telefon (vagy unblock egy márka) nem jön be, nem veszem meg. Drágának meg csak az mondható, amit már nem tudok megvenni. Bár a 12-esek magas ára a jó vezetésnek köszönhető legfőképp.

2020. okt. 14. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

„Ez a mágneses magsafe töltő valami zseniális és egyetlen konkurensnek sem jutott ez eszébe.” 🤣🤣🤣🤣🤣 Ne nevettess! Alin párezer forint! és szifonhoz is volt eddig is

Amúgy meg 4000 mAh alatt ma nincs értelmezhető telefon. Az apple megint ezen spórolt, és titkolják... lesz vagy 3300 mah megint... Persze szoftveresen sokat tudnak spórolni, jó ez a félig zárt rendszer azért sok szempontból. Szóval csinálhatnak akármilyen „innovatív” töltőt, meg fejleszthetik akármennyit a szoftvert, az akksin nem lehet spórolni, főleg nem a m,ostani telókkal és a brutálnagy kijelzőkkel.

És ugye itt a nagy kritika... míg android vonalon már a legocsóbb telefonok is apró lyuk-cseppkamerával takarják csak a kijelzőt (Notch), addig az iphone-on továbbra is hatalmas a betüremkedés, miközben a szenzorok már nem igazolják, hogy erre szükség legyen.

A retro design nekem amúgy bejön. A tököm tele van, hogy minden mai telefon ez a lekerekített fos lett. Végre visszahozták az éleket. Designban amúgy abszolút Sony párti vagyok. Imádom, amit csinálnak, csak hát az ár/érték...

Kamerában is csalódtam... Miközben olyan zseniális újításokat látni kínai androidokban, mint a beépített gimbal, vagy a mozgó tükrös zoom lencsetagok, mellyel valódi 10x optikai zoom érhető el, addig itt egy nagy pofon a .... persze ettől függetlenül ez egy csúcskamera lesz, nem fog szégyenkezni, csak az ember az Apple-től várja a nagy innovációkat, és nem jönnek :/ Elképesztően jó teló, de nem a legjobb...

2020. okt. 14. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:
48%

Nekem egy a bajom vele, az aksi kicsi.

Eselytelen, hogy megvegyem mert gyorsan merulo lesz

2020. okt. 15. 10:02
 7/8 anonim ***** válasza:
64%
nekem nem igazan jon be ez a 12. kihagyom
2020. okt. 15. 17:21
 8/8 anonim ***** válasza:
#2 Nekem hiányzott a retro, vastag design. Az SE2 ezért is volt csalódás. Régi SE-ről váltanék, de nem kell tepsi, úgyhogy méretre, formára és tudásra tekintettel az iPhone 12 mini lesz a nyerő. (De csak jövőre, mert 2021-től változnak a jótállásra és garanciára vonatkozó szabályok.)
2020. okt. 15. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!