Sok embert látok sérült kijelzőjű telefonnal és volt hogy olyantól akit ismerek megkérdeztem, miért nem vett rá védőüveget/ fóliát és tokot? Fórum olvasók ti hogy vagytok vele, vettetek a mobiltokra védő üveget/ fóliát és tokot?
Van tok és üveg, de az üveg törött rajta.
Nekem nem divatból van telefonom, ha erre vagy kiváncsi.
És azért törött az üvege, mert nem izgat hogy meglátod törötten.
Nekem nincs rajta semmi. Tokot kaptam egyszer, de nem sokáig használtam. Anélkül szebb a telefon. Nem hiszem, hogy véd, mivel csak a hátlapon volt.
Kb. 20 éve vannak telefonjaim. Még egyiknek sem törött be a kijelzője. Volt, hogy leejtettem. A mostanit is már többször. Nem lett baja. Persze próbálok vigyázni. Csak otthon esett le, nem az utcán betonra. Meg nem hordom a zsebemben, nem ülök rá, stb.
S10+. Ez az első, amit üvegfólia nélkül használok.
Kényszerből.
Kétfajta üvegfólia van korrekt árban, egyik túl vékony és magától elreped, másik túl vastag és nem működik vele rendesen az ujjlenyomat-olvasó.
Műanyag fóliát nem tettem fel, az igazán csak karc ellen véd, az a veszély meg nem nagyon áll fenn, ez a gorilla-glass karcot már bírja, de a törést ez sem.
Tok mindig van rajta. Szebb nélküle a teló, de csúszik, mint egy szappanozott ponty, még nagyobb eséllyel repülne el.
Két évente egyszer szoktam telót leejteni, eddig még mindig megúsztam.
Vagyis kivéve még anno az Xperia Z, pont amikor kivettem a tokból, akkor ugrott le, sarokban repedt az üveg.
Azóta minden telóm tokkal, üvegfóliával futott, a mostani ez első fólia nélküli.
A régi S8+ egyszer esett pofára, üvegfólia tört, teló sértetlen.
Tokom van, elöl nem védi semmi.
N dobálom, vigyázok rá, és nem veszem elő, ha "veszélyes" a helyzet (pl munka közben, utcán sétálva, stb0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!