Mi a véleményetek a Huawei p30-ról?
Érdemes 2020-ban váltani rá?
Akksival mik a tapasztalatok? Mennyi időközönként kell tölteni átlagos használat mellett?
A P30-as és Mate 20-as szériák az egyik utolsó Huawei telefonok, amiken még vannak Google-szolgáltatások, szóval ha mindenképp Huawei-t akarsz venni, akkor ezek közt még mindenképp érdemes nézelődni! Márpedig amúgy jók a Huawei-k, tapasztalatból mondom, mert az előző telóm Ascend P7 volt, ami 4 évig tökéletesen működött, szoftveresen mindenképp szuper, gyors, gördülékeny, stabil rendszer, és könnyen átlátható egyszerű kezelőfelület az EMUI, utóbbi relatíve, mert az Android frisebb verziói már nagyon beleszólnak a funkciókba minden Androidos telefonon!
A sima P30 előnye, hogy brutáljó a kamerája, legalábbis Mobilarénában a 40 megapixeles tesztképek szinte majdnem tűélesek! Hátránya viszont valóban az akksi, 3650 mAh nem valami sok hozzá, én vennék mellé egy powerbankot is! A többi dologban átlagos, ár-érték arányban viszont szerintem kissé sok, főleg ahhoz is hogy már másfél éve piacon van! Felsőre szavaztam, mert Huawei-n belül mindenképp jó, viszont márkától függetlenül sokkal jobb telefonok is vannak ebben a kategóriában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!