Kinek hogy tetszik az imént bejelentett 12-es széria?
én ős iPhone-os vagyok, nem is volt sosem Androidos telefonom, úgyhogy hivatalból tetszik a cucc.
De azért hangosan felnyerítettem amikor a tetőn a coca mosolyogva vágta a szemem közé, hogy úgyis mindenkinek van otthon töltője, úgyhogy most ehhez nem adnak.
hát nekem speciel nincs USB-Cs töltőm, de még a számítógépeimen sincs.
Hát a durva édes anyátokat :D
Annyit mentegetném azért az ájfónt, hogy amikor megjelent 2007-ben és elkezdték fejleszteni minden évben lehetett valami hatalmasat durrantani. Mostanra meg eltűnt a különbség a droid és az ájfón között és nem lehet évről évre akkora látványos dolgot fejleszteni.
De azért a mostani fejlesztések sem kutyák. LIDAR - beszkennelhetsz bármit. régen ehhez épület méretű berendezés kellett.
a fotóképességek meg a 4-5 évvel ezelőtti bármelyik telefonhoz képest is kiválóak.
Akiknek nem volt 640x480-as kamera a kerükben és nem azzal videózták végig a középiskolát azoknak persze hogy nem nagy durranás a 4K 60fps HDR egy telefonban.
jó kis telcsik ezek, szerintem a minire sokan rá fognak cuppanni. bár abban tuti légypiszok méretű akksi van. :D
nincs töltő és nincs füles sem!
ahogy elmondta a néni:
- mert 2 milliárd töltő van a világban szanaszét (csak apple töltők) és még a többi gyártő töltői is jelen vannak.
- ott vannak a bluetoothos fülesek, tessék azt használni
- és azzal, hogy így jóval kisebb dobozban elfér a telefon és a hozzá adott USB-C - Lightning kábel, 70%-al több ájfón fér egy raklapra.
- ja és a legfontosabb annyi károsanyag kibocsátást előznek meg a töltők/fülesek legyártásával mint ami 450000 autó 1 éves károsanyag kibocsátával egyenlő
"a töltők/fülesek legyártásával"
úgy értem NEM legyártásával
17-es annyira azért nem sötét a helyzet, csak te nem vagy teljesen képben.
annyi igaz, hogy Jobs halálával megtorpantak.
de azért van ott innováció bőven. csak te azt szeretnéd ha hetente megváltanák a világot, az meg nem megy.
az árról meg annyit, hogy 1: a droidnál is vannak ilyen drága telefonok, sőt sokkal drágábbak is. 2: egy 500k-s telefon árából 120k csak az ÁFA amiről nem az apple tehet.
Sajnos egy 99 dolláros cucc ami cirka 30k az nálunk 60k lesz az áfa és a rossz árfolyam miatt. ez ellen két dolgot tehetsz: öngyilkos leszel és újjászületsz egy másik országban, vagy elfogadod. :D vagy 22-ben elmész szavazni - ha egyáltalán tudod mi az.
Nagyon a szívedre vetted, azért remélem nem fogsz sírva fetrengeni az ágyadban.
Nem mondtam én hogy hetente világmegváltást kérek. Csak épp ugyanazt csinálják, mint pl. az Intel. Újra kiadják ugyanazt, átszámozva, minimális változtatással, a hülye vevő megveszi.
Amíg krumplival meg bözsi utalvánnyal veszik a tudatlan vidéki parasztok szavazatát, addig ne csodálkozzunk hogy marad ez a suttyó tolvajkormány. Persze normális alternatíva sincsen, ez az ország több száz éve el van b*szva.
de most komolyan mit vársz?
olyan teljesítménye van ma már egy telefonnak hogy kb 1000x veri bucira a 1998-as számítógépemet.
ha az akkumulátor problémára találnának megoldást az lenne a megváltás
azon kívül mi van még ami hiányzik akár az ájfónból akár a droidból?
listát! most! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!