Hogy tudok legolcsóbban telefonálni jejenjeg?
És havonta mennyit?
Mondjuk 20 Ft a percdíj, ha beszélsz annyit, hogy érdemes egy havi előfizetés, mert eléri azt az összeget a költésed, akkor fizess elő.
Ha nem éri el, akkor percdíj alapján nézd meg, melyik a legolcsóbb!
Ne csak ezt nézd, mert egy 20 ezres előfizetés lehet, hogy olcsóbb, de előfizetéssel együtt meg drágább, mint egy drágább percdíjas, de kevesebbe kerülő csomag.
Én egy év alatt szoktam elhasználni egy 3 ezres feltöltőkártyát, igyekszem mindent online csinálni.
Nekem DIGI van lassan egy éve. Januártól vége a tesztidőszaknak és fizetős lesz. Kemény 1000 Ft/hó, ha jól emlékszem 30 GB mobilnet, plusz 5 ft/perc telefonálás, amit utólag számláznak ki. Feltétel viszont, hogy elő legyél fizetve valamire, Pl vezetékes internetre.
Én meg vagyok vele elégedve de tény, hogy a lefedettség nem az igazi.
A digi a legolcsobb, hálózaton kívül is 5ft/perc.
Viszont nem mindenhol lefedett. Én városban élek, itt tökéletes. Nyaralás során voltunk olyan faluban, ahol nem volt.
Az elején az összefoglalóban van egy táblázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!