Milyen telefont érdemes venni 2020 végén?
Hosszútávra, kb. 3 év, keret 200 e ft.
Ami inkább szempont: jó akksi, jól pörögjön, elég basic dolgokra használom csak, tehát no gaming, nem is nagyon fotózok, inkább csak browsingra, messenger, zenehallgatás. A fő szempont, hogy időálló legyen, mint akksi, mint rendszerileg stabil legyen.
Jelenleg egy Xiaomi Note 4-em van, amit 2017 november végén vásároltam és maximálisan meg vagyok vele elégedve, kibírta az idők próbálkoztatásait, csupán az akksi degradálódott picit, napi töltése szükséges már (ezt úgy kb. 2 hete vettem észre), de szerintem egy akkumulátor cserével, elajándékozni egy "egyszerűbb" telefonhasználónak még tökéletes.
Nyitott vagyok mindenre.
Szerintem árúkeresőn szűkíts egy kicsit. Lődd be, hogy milyen méretű kijelzőt akarsz, mennyire jó kamerát és hasonlókat. Aztán nézd át az áraikat és szűkíts. Utána olvass pár tesztet róluk.
Kérdés, hogy eleve mi a célod? A legtöbb teló már 100 környékén teljesen jó. Alap dolgokat tudnak, ha nem szériahibásak, akkor gyorsan is pörögnek. Ha akksi érdekel, 5000-er felettit keress.
Én alapvetően xiaomis vagyok, de a többi gyártóval sincs gondom. A xiaomi olcsóbb kicsit, de a kamera sokszor nem a legjobb. Szerintem a rendszerével nincs gond, az alap beállításokat tudja az alap rom. A többi rom meg buhera. Ha általános felhasználásra kell, akkor nincs értelme.
Van pár jó telefon, de az összes rohadt magas, nagy. Kisebb kompaktabb telót már nem is lehet kapni?
Vagy de, az Iphone SE 2020, de annak akkora vízszintes margói vannak, hogy kinek kell ilyen telefon ebbe a világba?
Ott az Iphone 11, de az már túlhalad a 2000e-res kereten.
Az OnePlus-osok mind +157 cm magasak, túl nagyok számomra.
Amúgy még nem döntöttem azóta, de nagyon az Iphone 11 128 GB és a Xiaomi Mi Note 10 között vacillálok.
Egyet kell értenem.
Volt már Xiaomim,ritka sz*r kerüld.
A Xiaomi tipikusan az a telefon amit 35-40 ért megéri megvenni,viszont 100-050 ezerért már bőven van jobb telefon,ha neked magas a OnePlus,akkor próbáld ki az Iphone-t.
Igazából sok ember Iphoneról ment át OnePlus-ra,de próbáld ki és majd eldöntöd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!