Azért megbüntethetnek ha a spotify-nek vagy a deezer-nek a hackelt verzióját használom?
Ha arra gondolsz, hogy a Spotifyban blokkolod a reklámokat, azért tilthatják a fiókod:
" Nincs kedvem havonta fizetni érte"
Szerinted van amiért bárkinek van kedve fizetni? de most komolyan :D
Nekem sincs kedvem venni egy kocsi, inkább lopok egyet... ez körülbelül olyan. Úgy mondom, hogy én is használom a spotify-t volt is előfizetésem. Én úgy gondolom, hogy ha már nem veszünk CD-t legalább valamelyest így támogasd a zenészeket vagy azokat akik ebbe az iparban vannak. A spotify-nak is rengeteg munkája van abban, hogy ennyi zene fent legyen rajta. Ha nincs kedved fizetni, akkor ne használd.
Egyébként nem fogják nézni, úgy ahogy a letöltéseket sem nézik. Viszont nyilvánvalóan tilos, és a spotify is bannolni fog...
"kezd idegesiteni hogy folyton le kell gépre töltenem a zenéket és onnan átrakni telefonra."
Kezd idegesíteni, hogy lopja a zenét és reklamál ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!