"A telefon nem engedélyezett" hibaüzenet mitől lehet?
Ma vettem egy új Vodafone előfizetést a régi telefonomhoz. Megkaptam müködött egy órán keresztűl aztán hirtelen kiadott egy hibaüzenetet (A telefon nem engedélyezett) és azóta nem enged hívást idítani,fogadni. Hívtuk a szolgáltatót nem tudnak semmit mondani hogy miért lehet annyit mondtak hogy felvették a hibajelentésemet.+Érdekesség hogy a mobilnet teljesen jól müködik csak a hívás nem, illetve hogy az egész 5 tagu családnak lett ez ugyanabban a percben (mindenki Vodafonos)
Valakinek van valami tippje mitől lehet és mi lehet a megoldás rá?/Valaki találkozott már ilyen jellegü problémával?
Hogyne találkoztam volna már ilyen hibával! Ójaj... Kb. 4-5 hónapig kellett úgy együttélnem egy Galaxy S8-al, hogy minden SIM kártya berakása után azt írta: "A telefon nem engedélyezett a hanghoz", majd a bal felső sarokban: "Nincs szolgáltatás". Se mobilnet, se hívás indítás/fogadás, semmi.
Szervizben pikk-pakk megcsinálták ugyan, de én már nem tartottam igényt a telefonra, így nem tudom a továbbiakat, csak annyi, hogyha beviszed egy GSM-be, akkor megtudják neked oldani.
Annyi még a slusszpoén, hogy amúgy nálam ez egyik napról a másikra történt. Tehát egyik nap még minden pöpec, másnap arra keltem, hogy már minden sz@r. Azóta nem is kell nekem Samsung, ha dobálják utánam sem, TV-n kívül mindig csalódást okozott eddig. :D
A sim kártya aktív?
Nekem a Thome os simkártya akkor adott ilyen hiba üzenetet amikor elfelejtettem az adategyeztetést .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!