Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hány órát töltötök a telefonot...

Hány órát töltötök a telefonotokon egy nap?

Figyelt kérdés

Én átlag, 3.4-4 órát, amiért utálom magam, van olyan ismerősöm aki 6 órát /nap

és ti? hogy élitek meg lelkileg?

2020. okt. 6. 11:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
Egy percet se mert okosabb vagyok mint a telefonom .
2020. okt. 6. 12:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez változó. Én a szavazáson 1,5 órát jelöltem mert ez az átlagos nálam. Ha külföldről vásárolok pl Aliexpress azt telefonról csinálom és ott is böngészek mert nekem az egyszerűbb. Mivel fuvarozó vagyok 90% ban telefonomat használom GPS-nek, hiába van céges navim, azzal az a baj hogy nincs hangja mert valamit elcsesztek rajta. Amikor kint vagyok a telken ami nálam reggeltől estig szokott lenni akkor jóformán 20 perc amit telefon nyomkodással töltök. De lehetne akár 12 óra is mert javarészt arról szól a zene amikor kint dolgozok. Igazság szerint én írhatnám azt is hogy akár egész nap telefonozok amikor kint vagyok a telken akármit csinálok mert a zene a telefonról szól. Meg ha olyat csinálok amit nem igazán csináltam még, vagy csak régen akkor interneten szoktam puskázni hogy mikor mit kell pontosan meg hogyan kell stb...

Amikor dolgozok akkor ugye naviként üzemel javarészt.

2020. okt. 6. 12:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

0 és 8 óra között valahol, attól függ.

Mitől? Például: mennyit utazok aznap, utazás közben elég csend van-e a könyvolvasáshoz vagy marad a netezés, munkában van-e megbeszélésünk amin jegyzetelnék (telefonon szoktam), hazaérve van-e kedvem előszedni a laptopom vagy csak a kanapén fekve hallgatnék valami podcastet, stb.

2020. okt. 6. 15:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Több mindentől függ, viszont a múlt heti átlagom (sajnos) 8 óra 1 perc. Ebben volt olyan nap, amikor 5, illetve amikor 10 óra volt a képernyőidőm. Mondjuk múlt héten otthon voltam, ezen a héten pedig suli van, szóval most kevesebb lesz.

Ha egész nap otthon vagyok és nem a gépnél ülök, akkor sajnos könnyen összejön a 9-10 óra.

Mentségemre szóljon, hogy ennek egy jelentős részében a barátaimmal beszélek chaten.

2020. okt. 6. 17:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Én inkább mindent a macbook omon intézek
2020. okt. 7. 07:08
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen kérdések nagyon jók, mindig megjelennek alattuk a mártírkodók és a felvágósak.

Szentesítek mindenkit aki napi kevesebbet, mint harminc percet tölt a képernyő előtt, továbbá azokat akiknek almás termékük illetve egyáltalán nincsen semmi okos készülékük. Mert ezek az emberek köztudottan jobbak :)

2020. okt. 7. 07:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!