Be lehet azt állítani egy android-os telefonon, hogy ha engem keresnek, csak azoknak az embereknek a hívása csörögjön, akik benne vannak a telefonkönyvemben, a többi hívás pedig ne csörögjön? Részletek a megjegyzésben.
-Csoport létrehozás.
-A kívánt számok bemásolása.
-A csoportnak külön csengőhang beállítása.
-alap csengőhangnak pedig néma csengőhang beállítása (nem lenémítás, hanem olyan hangfájl, ami nem tartalmaz hangot, pl a hangrögzítót egy csöndes helyen elindítod és pár másodpercet rögzítesz, majd a mentett csendet beállítod csengőhangnak, így ha olyan hív, aki nincs a csoportban, ezt játssza le hozzá a telefon). Le is tölthetsz egyet: [link]
-Örülés.
Ilyet régi akkoriban okostelefonnak számító (Symbian -os) mobillal csináltam először, de akkor is úgy, ahogy #3 -as is írta. Mivel ez elég speciális igény, nincs szüksége ilyesmire egy "átlag" felhasználónak, mai napig nincs erre ennél egyszerűbb megoldás. Marad az, amit #3 -as is írt (csak nálam pici cifrával):
Alapértelmezett csengőhang egy "üres" .wav fájl (44 bájt az egész, csak a riff-wave header -t tartalmazza a fájl, hanganyagot viszont nem) így alap esetben nincs semmi hang bejövő híváskor. Emellett egy csoport amibe beraktam a fontos kontaktokat, aminek valós csengőhangja van. Ennél egyszerűbb megoldás nincs mai napig sem...
Erre van kitalálva a "ne zavarj" mód.
Lehet választani, hogy seni ne csöngjön, csak a kontaktok csörögjenek, vagy csak a kontaktok közül a kedvencként megjelöltek.
Van még olyan opció, hogy aki 15 percen belül újra hív, az csöröghet.
Hogy lehet a csoporthoz külön hangot rendelni?
Elfogadási szabályokat se találok. 10-es Android
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!