Redmi Note 9, vagy 9pro, Mi note 10 lite, vagy Xiaomi Poco X3 NFC?
Jogos a #3-as felvetése, mert a mai fiatalság sajnos annyira hozzászokott a rövid befejezetlen kérdésekhez, "ez vagy az?", sokan meg találják ki, hogy pontosan mit akar tudni, mint ha bárki gondolatolvasó lenne!
Amúgy egyetértek, a Poco X3 NFC valóban a legjobb közülük, nagyon brutális, 100 ezer Ft alatt a létező legjobb telefon!
A sima Note 9-et abszolút nem ajánlom, nemcsak hogy hardveresen a leggyengébb közülük, nem csak ram és videózás szempontjából, de még az is főszerepet játszik, hogy MediaTek processzor van benne, ami a legsz#rabb gyártmány, a Qualcomm viszont a legjobb, gyakorlatilag 2 véglet! A Note 9 Pro viszont még most is a legjobb telefonok egyike 100 alatt! A Pro-hoz képest az Mi Note 10 Lite majdnem ugyanaz, csak nem bővíthető a memóriája, viszont mindegyik közül ennek a legnagyobb az akksija! A Poco X3 NFC akksija pedig alig kisebb, viszont az összképet nézve több dologban is nagyon veri a többit, tudásához képest még inkább meglepően elég alacsonyra lőtték be az árát, sokkal többet is megérne!
Azért szerintem még így is elég egyértelmű, hogy mit szeretne tudni a Kérdező.
Btw, ezek közül szerintem is a Poco X3 a legjobb választás.
Köszönöm, szerintem is nagyon egyértelmű volt mit szeretnék.
Nem a mai fiatalságba tartozom, bocsánat.
És szintén köszönöm, a Poco lesz a választás.
Sok jót hallottam róla, főleg hogy ti is azt mondjátok.
Egyértelműen a poco X3!
120hz kijelző
33w gyorstöltés, 5160mAh akksi
Sztereó hangszórók
Stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!