Van olyan "buta" telefon, amin van whatsapp (vagy viber vagy messenger) úgy, hogy hívni is lehet vele?
Figyelt kérdés
Eléggé ráfüggtem az okosostelefonomra és szeretnék kicsit visszalépni, viszont a whatsappot úgy tűnik nemigazán tudom mellőzni. Láttam, hogy sok "buta" telefonban van már (pl amit kinéztem a CAT B35), viszont hívást nem lehet indítani vele. Sükat telefonálok vele külföldre, ezért ez eléggé fontos lenne. Tudtok olyan buta telóról, ahol a whatsapp (vagy bármely hasonló app) hívás is működik?2020. okt. 1. 10:37
1/2 anonim válasza:
A butatelefonnak pont az a lényege, hogy nem, vagy csak nagyon alapszinten csatlakozik netre, így ezt nem tudod megoldani. De online híváshoz használhatsz PC-t, a klasszikusra marad a telefon.
2/2 anonim válasza:
Törölj le mindnen más alkalmazást az okostelefonodról és meg van oldva. Buta telefonon nincsenek ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!