Idő felgyorsítása telefonon?
szerintem lehet autóval csalni, nagyon lassan pl egy föld úton gurulva.
esetleg lassan biciklizni is egyszerűbb mint lefutni azt a 6 km-t.
a telefon idő átállítás annyira nem jó ötlet, mert nálam bekavarodnak az alkalmazások :)
1-es az úgy nem működik, nem az órát nézi, saját maga számolja az eltellt időt az app.
És emiatt nem is működik semmiféle időgyorsító sem.
Hiába változtatod meg az időt a telefonon annak az appra nem lesz hatása. Az appot kellene átírni....
Vagy valami fake GPS programmal (amik droidon működnek, iPhoneonon nem) a telefon helyzetét változtatni. Mert azt az app nézi ugye, különben honnan tudná mennyit mentél.
És szerintem máshogy nem is lehet megoldani ezt a kérdést, mert a sebességet is az app számolja amit a GPS adatokból tesz meg.
De jó is volt amikor az ilyen köröket a tesitanár velünk együtt futotta le a Mecsekben... nem lehetett csalni és csattogott a tenyere a hátunkon ha nem voltunk elég gyorsak. Nem is voltam ilyen hája g..i :D
öööö mit is szeretnél mondani 7-es? :D
kipróbáltam pár appal ha elindítok egy rögzítést és átállítom az órát nem történik az appban semmi. ugyanúgy számolja a másodperceket és ha 1 óráva előbbre állítom az ótár akkor nem lesz 1 órával hoszabb az edzés.
Gondolom a tanár nincs ott minden diákkal, csak a telefonja mindenkinél, amin ugye van ez a kérdéses app.. Aztán uzsgyi... találkoztok 6 km múlva... De ugyanott, vagyis valamilyen zárt alakzatban történik a futás. Ha csak nem egy adott útvonalat kell bejárni más induló és más érkezési pozícióval. De ez most kizárva.
Ha az app.-ot érdemben átírni nem tudod, mivel nincsen rá eszközöd, pl. hogy vmilyen módon manipuláld az időmérést, az így nehéz ügy.
Keres valakit, vagy egy olyan progit ami enged nabipulálni a futó kódban is, de gyanitom ez nem 8 bites gép mint c64, erre eltérőbb "okosságok" kellenek.
Én a helyedben inkább szólnék a szüleimnek.
Mert én szülőként nem hagynám hogy a tornatanár valamilyen nevenincs alkalmazást feltelepíttessen a gyerekem telefonjára, vagy hogy megszabja azt, hogy mivel töltse a SZABADIDEJÉT.
Ha meg egy iskolán kívüli tevékenység nem csinálására adna egyest, mennék is az igazgatóhoz.
Én se szaladtam gyerekként napi 6 km-t, mégse voltam elhízott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!