Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik a jobb? LG...

Szerintetek melyik a jobb? LG GT400 Viewty Smile vagy Samsung s5560?

Figyelt kérdés

Melyiket érdemes megvenni?

Ha ezen telefonok közül neked megvan valamelyik leírhatod az előnyeit ,hátrányait és hogy mit szeretsz benne...

2010. aug. 7. 15:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Terméseztessen a LG GT400 Viewty Smile fejlett adatkommunikációs képességekkel rendelkezik, 3,6 Mbps sebességű HSDPA-ra alkalmas.A-Class menürendszer dolgozik, amely kinézetét tekintve nagyon-nagyon hasonlít a KP500 belsejére. Lehet fehér és fekete a menü háttere, elég gyors a szoftver, a kamera főleg, de mivel Viewty a neve, ezért ez nem is csoda. A kijelző rezisztív, 3 inches átlóval bír, ami még épp akkora, hogy át tudom érni egy kézzel is. A hangminőség csodás, kihangosítva is kifejezetten jól szól a telefon, pedig műanyag házat kapott. Az ujjlenyomatokat egyáltalán nem gyűjti sem a kijelző, sem pedig a burkolat, nekem egyedül a WLAN hiányzott. Elmondhatom, hogy bár nyilván drágább, mint a GS290, de sokkal jobb használni, tényleg minden benne van, amire egy mai, modern embernek szüksége lehet, egyszerűen használható, kellemes, felhasználóbarát telefon, ráadásul baráti áron vesztegetik már szolgáltatók is. Én ilyet használok k...a jó megéri az árát.
2010. aug. 10. 16:02
 2/2 anonim ***** válasza:
ez a 2 telefon nagyon hasonló, de a samsungban van wifi az LGben nincs. ezért mondanám azt h samsung. viszont a samuban nem tudsz témát cserélni pl de ezen kivül mindent tud amit az LG.
2010. aug. 10. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!