Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ajánlanátok egy olyan mobilt,...

Vy kérdése:

Ajánlanátok egy olyan mobilt, amelyiken tudok e-könyvet olvasni?

Figyelt kérdés

Készülök egy új mobilt venni, mert az enyém már kb. 6 éves, kamerázások kívül nem is tud mást, és kezdi már megadni magát... :S

Most pedig egy olyat szeretnék, amin lehet e-könyvet olvasni (szóval a txt és doc fájlokat képes kezelni).

És mondjuk nem kerül csillagászati összegbe... (Én olyan 30 ezer körül gondoltam, már ha van ilyen... De mindenképpen 50 ezer alatt.)

Előre is köszönöm a hasznos válaszokat. :)

2010. aug. 7. 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Nokia 5230,Samsung Jet,Nokia 5530,Sony ericsson c902,c901,w595,Palm Treo,Htc-összes,Sony Ericsson Elm,Nokia C5,Nokia E66,Vodafone 845,Huaweii pulse mini,Motorola VE66.
2010. aug. 7. 17:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

És a Nokia 7020-ról nem tudtok valamit? Én most ezzel szemezek, de nem tudom, hogy érdemes lenne-e megvenni...?

Végül is, a legfontosabb, hogy a Java-programot kezelje, vagy valami más feltételnek is kell teljesülnie ahhoz, hogy szöveges dokumentumokat is olvashassunk a mobilon?

(Bocs, ha sokat kérdezek, de hihetetlenül amatőr vagyok mobilok terén. :$)

2010. aug. 8. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!