Mi ez az ikon a teló aksijánál? Töltőre teszem, és nem tölt. Elromlott az aksi? Többi lent
Várom még az ötleteket, ha valakinek valami ötlete van.
A teló beállításaiban semmit nem találtam, találtunk. Aksi részénél se. Külön USB-s beállítás meg ahogy látom nincs.
elnézést, sietve írtam
ráDUGva?
mi van beledugva a telefonba!
ha semmi akkor tekerítsd ki a töltőcsatlakozót!
#15 vagyok
Úgy értem, hogy a telefon akar töltést _leadni_, tehát töltőként viselkedni, a saját akksija számlájára.
Azért kérdezi ezt meg, mert sok esetben dönthetsz úgy, hogy csak pl. adatkapcsolatot akarsz, de töltést leadni nem.
Furcsa mód, azóta magától helyrejött a teló.
Úgy "oldódott meg", hogy ezt követően lemerült 5% alá. És mivel írtam, hogy nélkülözhetetlen a telóm, nem adtam szervízbe -bár elvittem.
Szóval úgy jött helyre, hogy kikapcsoltam, aztán kikapcsolt állapotban elkezdte tölteni magát. Bár voltak furcsaságok, mert utána meg bekapcsolt, holott nem kapcsoltam be. Ezt többször eljátszotta. Végül bekapcsolt állapotban hol kiírta ezt a jelzést, hol nem. Töltés közben. Végül egyszercsak nem írta ki. Azóta semmi baja.
Lehetséges, hogy a telefon(!) portjával van a gond.
Bár hozzáteszem keményen fertőtlenítem a telóm a helyzet miatt. Lehet túl kemény volt neki valami...
na csak kiderült a turpisság!
bírom az ilyen kérdezőket! ötletelünk, gondolkodunk és még le is vagyunk tolva, mert nem találunk megoldást
aztán kiderül, hogy domesztoszba áztattad a telót.
hát ezért érzékelte úgy, hogy valami be van digva - akarom mondan: dugva, mert nem tudott teljesen kiszáradni.
Ebben van igazság, sőt igazat adok.
De az nem igaz hogy se ötletem meg semmi.
Abban adok igazat, hogy valami HIBA(szerűség) fellépett a telómnál. Erre kerestem megoldást, nem pedig a miértet. A megoldáson lett volna a hangsúly. Hiába függ össze a kettő mégis.
De ja. Kb szét lett aztatva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!