Van olyan almas telefon ami dualsimes?
Figyelt kérdés
Nemtudom nem e sertene a szabalyzatot bizonyos okok miatt ha kiirnam a rendes nevet ezert ortam igy remelem mindenki tudja melyik az almas telefon:D2020. szept. 21. 12:43
2/15 anonim válasza:
Nincs és szerintem nem is várható a közeljövőben. Nem érdekli őket mire van igény, csak a profit.
3/15 A kérdező kommentje:
Szomoru pedig a munkam miatt eleg jol jonne. Nemkene ket telefont vennem :/
2020. szept. 21. 12:57
4/15 anonim válasza:
Konkrétan 2 fizikai simkártyát egyikbe se tudsz tenni, azonban az újabbakban (nem írtad, pontosan melyikre gondolsz) van e-sim, arra mehet 1 előfizetés, a rendes fizikaira pedig egy másik, nekem is így van.
5/15 anonim válasza:
1-es és 2-es menjetek már ahova gondolom.
több dualsimes iPhone is van.
fizikailag csak 1 sim kártyát lehet beletenni mindegyikbe, de lehet e-sim-et is hozzáadni.
én is dualsimesként használom.
(és amúgy van fizikailag dualsim-es iPhone is, de csak kínában forgalmazzák.)
7/15 Morzsi007 válasza:
A 4-es, 5-ös válaszoló leírta a lényeget.
8/15 anonim válasza:
Azért megoldhatnák, hogy 2 fizikai kártyát be lehessen tenni, mert van erre igény, főleg home office idején (munkától függ nyilván, de nekem is kellett). Samsungoknál pl már alap évek óta.
10/15 Morzsi007 válasza:
Maga sim kártya is idejét múlt, elavult eszköz, nemhogy még kettő belőle. Csak e-simes telefont kellene gyártani. Nekem soha nem volt 2 sim kártyám, de ha lett volna az egyiket átirányítom a másikra és ennyi. Vegyetek Samsungot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!