IPhone 11 akku állapota megfelelő 1 év után?
94%-on van a maximális kapacitás, ami azt jelenti hogy egy újhoz képest, csak 94%-ra lehet maximálisan feltölteni. Kb 1 éve van meg a telefon, tavaly vettem október elején, ezért elgondolkodtam vajon ez normális mértékű csökkenés-e.
Szerintetek?
Ez azt jelenti, hogy havonta kb. 0,5%-ot csökkent a kapacitása.
Teljesen normális elhasználódás. Kb. még egy év, utána lehet cseréltetni az akksit, de nem feltétlen kell akkor sem, csak ha zavaróan lecsökenn a használati ideje egy töltéssel.
Bármilyen más telefonnál is elhasználódik az akku.
nekem novemberi a 11 pro és 98%-os.
szerintem a 94% teljesen jó
Én 1 évesen vettem a 8-ast, akkor volt 93%-os. Most lesz 3 éves 82%-os most és kb 5 hónapja nem változott. Teljesen rendben működik.
Neked normális a 94%, ez sok mindentől függ. Ameddig bírja az eredeti aksi ne cseréld/cseréltesd ki.
3-as vagyok
úúú ember! majd ha 85%-os vagy annál gyengébb lesz! majd akkor ráérsz cseréltetni!
no para!
még egy évet elmegy simán ezzel az akkuval!
nekem 89%-os volt a 8+ mikor eladtam 2,5 évesen, de nem vettem észre számottevő képernyőidő csökkenést.
olvasd el ezt a cikket: [link]
első vagyok
akkor jó, ha normálisnak számít :) tök úgy voltam vele, hogy nem szabadna ennyire merülni, de akkor oké :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!