Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az 1 hónapja vásárolt IPhone7-...

Az 1 hónapja vásárolt IPhone7-et szeretném eladni. Mennyi lenne az ideális ára?

Figyelt kérdés
Kicsi is, sz*r is, gyorsan is merül. Mi lenne az ideális ára kb.? Eredeti ára 170 ezer volt, flottásként megkaptam 120 ezerért. Azért vettem, mert mindenki az IPhone-nal van megáldva, gondoltam megnézem már, mitől vannak úgy elszállva annyira az emberek, ha IPhone-t tartanak a kezükben. Hát, nem tudom. :-D Inkább veszek egy Galaxy A80-at.
2020. szept. 20. 19:03
1 2
 11/14 Morzsi007 ***** válasza:
100%
4 éve kiadott telefontól sokat azért ne várj. 50-60-ért eladhatod. 170 az új ára? :)). Ennyiért megkapod az új SE-t. Maradj androidos. Az való neked. :)
2020. szept. 28. 06:03
 12/14 A kérdező kommentje:
Hál' Istennek túl is adtam rajta. Nagyot csalódtam ebben a telefonban. Most már egy A80-as büszke tulaja vagyok. ;-)
2020. szept. 28. 17:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Mennyiért sikerült végül eladni?
2020. szept. 28. 19:48
 14/14 anonim válasza:
A 10-estől korszerűbbek az iphoneok. Erre én is rájottem már. Nekem nem volt vele bajom, csak kicsi volt a kijelzője nagyon. Ennyi.
2020. okt. 3. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!